Älskade, hatade Israel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2004-06-01
Förlag
Livets ords förlag
Originaltitel
Älskade hatade Israel
Medarbetare
Ekman, Samuel (foto)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
211 x 184 x 17 mm
Vikt
610 g
SAB
Noafi,Koafh
ISBN
9789178665747

Älskade, hatade Israel

Inbunden,  Engelska, 2004-06-01
94
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
På ett inlevelsefullt, målande och personligt sätt tar Ulf Ekman oss med på en resa i historiens och dagens Israel. En resa fylld av kontroverser, kantad av möten med spännande människor och genomsyrad av den realitet som för det Heliga landets invånare hör till vardagens grymma verklighet. En verklighet som i många fall handlar om liv eller död.

I det land som i alla tider väckt både hat och kärlek, det landet där en uppsjö av helt skilda världar tvingas mötas och det land där religionsstriderna mer än någon annanstans når sin höjdpunkt, blir ändå Bibelns verklighet mer levande än någonsin. Gud har en mästarplan för Israel; en plan som mitt i tider av oro, hat och våld kommer att skaka världen och väcka förundran hos många.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älskade, hatade Israel
  2. +
  3. Man's Search For Meaning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Man's Search For Meaning av Viktor E Frankl (häftad).

Köp båda 2 för 204 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Denna bok syftar till att förmedla något av det unika med Israel. Historiska händelser, bibliska fakta och personliga iakttagelser blandas och resulterar i en kavalkad av insikter, tankar och perspektiv.

På ett inlevelsefullt, målande och personligt sätt tar Ulf Ekman oss med på en resa i historiens och dagens Israel. En resa fylld av kontroverser, kantad av möten med spännande människor och genomsyrad av den realitet som för det Heliga landets invånare hör till vardagens grymma verklighet. En verklighet som i många fall handlar om liv eller död. I det land som i alla tider väckt både hat och kärlek, det landet där en uppsjö av helt skilda världar tvingas mötas och det land där religionsstriderna mer än någon annanstans når sin höjdpunkt, blir ändå Bibelns verklighet mer levande än någonsin. Gud har en mästarplan för Israel; en plan som mitt i tider av oro, hat och våld kommer att skaka världen och väcka förundran hos många.