Äktenskapets 4 årstider : nycklar till ett livslångt äktenskap (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2013-03-06
Upplaga
1
Förlag
Livets Ords Förlag
Översättare
Henrik Engholm
Originaltitel
The 4 Seasons of Marriage
Medarbetare
Strömgren, Jonatan (form)
Dimensioner
209 x 147 x 13 mm
Vikt
335 g
SAB
Cfdo
ISBN
9789178668984
Äktenskapets 4 årstider : nycklar till ett livslångt äktenskap (häftad)

Äktenskapets 4 årstider : nycklar till ett livslångt äktenskap

Häftad,  Svenska, 2013-03-06
189
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äktenskapets 4 årstider : nycklar till ett livslångt äktenskap Kan levereras innan julafton
"Min erfarenhet, både utifrån mitt eget äktenskap och utifrån att ha varit rådgivare åt par i över trettio år, säger mig att äktenskap ständigt befinner sig i rörelse från en årstid till en annan - kanske inte på årlig basis som i naturen, men precis lika visst och oupphörligt."
Ibland befinner vi oss i vinter - missmodiga, oengagerade och otillfredsställda; andra gånger upplever vi vår, med öppenhet, hopp och förväntan. Och vid andra tillfällen njuter vi av sommarens värme - vi är bekväma, avslappnade och njuter av livet. Och sedan kommer hösten med sin ovisshet, försumlighet och oro. Cykeln upprepar sig många gånger i ett äktenskap, precis som årstiderna upprepar sig i naturen.
Dr Gary Chapman

Syftet med den här boken är att beskriva äktenskapets återkommande årstider, att hjälpa dig och din make eller maka att identifiera vilken årstid ert äktenskap befinner sig i och att visa dig hur du rör dig bort från höstens ostadighet och vinterns kyla mot vårens hoppfullhet eller sommarens värme och närhet. De sju strategier som finns i bokens andra del kommer inte att hålla ditt äktenskap från att uppleva höst och vinter, men de kommer att ge dig positiva steg som du kan ta för att göra det bästa av varje årstid, förbereda dig för nästa och föra ditt äktenskap in i vår och sommar.

Dr Gary Chapman är författare till den populära bästsäljaren Upptäck kärlekens olika språk. Han är chef för Marriage and Family Life Consultants Inc. och är en internationellt känd talare.
Dr Gary Chapman är också värd för A Love Language Minute - ett radioprogram som sänds över fler än 100 stationer i hela Nordamerika. Han och hans hustru Karolyn bor i North Carolina.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äktenskapets 4 årstider : nycklar till ett livslångt äktenskap
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gary Chapman