Betongsuggan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-31
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178850013

Betongsuggan E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Johanna rös till vid tanken på den unga flickan och minnet av den spruckna skallen. Den bleka huden med blod över både ansiktet och de bara armarna. Skrapsåren. Ögonens blinda stirrande.

Johanna Rosling, en ovanligt ung kriminalkommisarie hos Uppsala-polisen hade en riktig dålig morgon. Inte nog med att hon både var bakfull och trött efter en natt utan en minuts sömn, hon hade valt just denna dag för att tigga till sig sin första -förundersökning. Sitt val kom hon att -ångra flera gånger under det närmaste dygnet. En ung -kvinna hade blivit mördad och -Johanna hade blivit -inblandad på det underligaste och kanske mest pinsamma sätt man kunde tänka sig.

Betongsuggan är en deckare där vi får vi följa kriminal-kommisarie -Johanna Rosling, hennes mentor och kollega kriminalkommisarie Lars Klever samt övriga medlemmar i den grupp av -poliser som tar upp den intensiva jakten på en ung flickas mördare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Novemberbarn

    Linda Roth, Elin Roth

    Samuel släppte ut en hög snyftning och började sedan gråta med djupa och smärtsamma hulkningar. Han hade aldrig varit så rädd i hela sitt liv som han var just nu. Det kändes som om hjärtat slog 500 slag i minuten och att det skulle hoppa ur bröste...