Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2019-06-17
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
209 x 142 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Hc
ISBN
9789178850525
Illvilja (häftad)

Illvilja

(10 röster)  |  Läs 9 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-06-17
196
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det här är en historia om välfärdssamhälle och högerextremism. Om makt och radikalisering. Det är också en historia om hur våld, orättvisor och en kärlekslös barndom kan påverka en människas liv. Claudia Oscarson är en grävande journalist på toppen av sin karriär. Efter en misslyckad affär och konflikter på jobbet rasar hennes tillvaro. När Claudia på egen hand följer upp ett tips om ökande sjukdomsfall på en förskola i Dalarna, leder spåren till en internationell konspiration inom matindustrin. Hon inser snart att hon har att göra med mäktiga krafter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Illvilja
 2. +
 3. Ett krossat hjärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett krossat hjärta av Geir Tangen (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Illvilja. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande deckare med grävande journalist
  Marias bokhylla, 28 februari 2023

  3,5/5

  När Claudia vinner ett stort pris, bestämmer hon sig för att sluta på sitt jobb och bli frilansare. Hon följer upp ett tips om ökade sjukdomsfall på en förskola i Dalarna där personalen misstänker att det kanske har med maten att göra. Claudia går över till ålderdomshemmet som också har samma problem. Men där blir det stopp och hon får kalla handen. Ändå kan hon inte sluta misstänka att det finns något stort att upptäcka och snart är hon inne i en stor härva där mäktiga krafter... Läs hela recensionen

 2. Spännande och betyg 3+
  veronicas_bok_bak_liv, 17 oktober 2020

  Den här boken handlar om Claudia som är journalist och precis vunnit pris för sitt arbete och är på toppen av sin karriär. Men efter en misslyckad affär och konflikter på arbetsplatsen väljer hon att säga upp sig och börja arbeta som frilansande journalist. Efter tips börjar Claudia intressera sig för om det finns något samband mellan de ökande sjukdomsfallen på en förskola i Dalarna och kosten som köps in.

  Den här boken överraskade mig positivt - den är välskriven och startar rikti... Läs hela recensionen

 3. Spännande och välskriven bok om viktiga ämnen
  Anna-Lena Carlberg, 27 november 2019

  Två aktuella och obehagliga ämnen knyts ihop i Sofia Sigfridssons spänningsroman "Illvilja": skrupelfri matindustri och välorganiserad högerextremism.

  Ett tips om ökande sjukdomsfall på en förskola i Dalarna sätter den grävande journalisten Claudia Oskarsson på spåren. Spår som förgrenar sig alltmer och blir allt farligare att följa.

  Claudia behöver en kompanjon. Hon har tur, en kär vän från journalisthögskolan har nyligen flyttat hem från London. Han, Karl Edström, blir hj... Läs hela recensionen

 4. Spännande start från Sigfridsson
  Anna, 26 november 2019

  Jag älskar spännande böcker men uppskattar också väldigt mycket när man får något ytterligare att fundera på än spänningen i sig. Otroligt målande och bra språk, spännande plot, tänkvärda teman och flera parallella spår. Läs den själv och ge den till någon du bryr dig om i julklapp!

 5. Ser fram emot uppföljaren
  Lina, 19 november 2019

  En riktigt bra och välskriven deckare med bra språk och spännande intrig. Ser fram emot och hoppas på en uppföljare med journalisten Claudia och hennes grävande journalistik.

 6. högaktuell och spännande
  anton lundberg, 19 november 2019

  Otroligt spännande bok som man sträckläser. Ämnet är högaktuellt och en rätt skrämmande världsordning målas upp. Hoppas det kommer en uppföljare!

 7. Spännande aktuellt tema!
  Christina , 28 augusti 2019

  Sträckläste denna bok under semestern med nerverna på spänn. Hoppas nu på att det kommer en uppföljning snart så att man får följa huvudpersonen journalisten Claudia på fler spännande och oförutsägbara researchjobb.

 8. En bok som fångar en
  Joachim, 19 augusti 2019

  Läste ut boken på några dagar, jag som knappt läser en bok. Det säger allt! Jag tyckte den var, ursäkta uttrycket, skitbra! Storyn är kanon, den är väldigt lättläst ett tecken på att språket håller hög kvalitet och all fakta från gediget researcharbete gör boken lika mycket dokumentär som roman. Jag ser redan framemot uppföljaren när Claudia, Karl och Luigi fortsätter sin "quest".

 9. Spännande story som tar dig med över världen!
  Lollos bokhörna, 15 augusti 2019

  Claudia Oscarson är en grävande journalist på toppen av sin karriär. Efter en misslyckad affär och konflikter på jobbet rasar hennes tillvaro. När Claudia på egen hand följer upp ett tips om ökande sjukdomsfall på en förskola i Dalarna, leder spåren till en internationell konspiration inom matindustrin. Hon inser snart att hon har att göra med mäktiga krafter.

  Det här är en bok som växer ju längre jag läser i den. Det som från början känns som en lätt historia blir snart till en spän... Läs hela recensionen

Visa alla 9 recensioner