Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2021-03-15
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
264 x 206 x 20 mm
Vikt
820 g
SAB
Qca
ISBN
9789178853786
PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation (inbunden)

PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-15
255

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation Kan levereras innan julafton
PoP Postoperativa portioner är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod. Syftet med boken är att inspirera till goda matvanor och ge kunskap kring hur du kan öka ditt näringsintag. Boken innehåller också tips och råd för hur du lättare ska kunna hålla dig till din kostplan. PoP lämpar sig även för dig som inte har gjort någon operation utan bara vill äta lite nyttigare.

PoP är skriven av dietist Therese Goding som har arbetat inom området överviktskirurgi i snart 10 år. Hennes första bok Ett liv med sleeve är fortfarande till stor hjälp för många som ska eller har genomgång en viktoperation. PoP följer upp som en kokbok med praktiska tips och ska underlätta ytterligare till att följa kostråden och äta hälsosamt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation
  2. +
  3. Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om ko... av Therese Goding (häftad).

Köp båda 2 för 542 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och roliga recept
    Jimmy Madsen, 11 maj 2021

    En grymt bra bok för oss som gjort en viktoperation, bra och nya roliga recept, rekommenderas varmt till alla som söker detta.

Visa alla 1 recensioner