Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Maddoxx Silver (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2021-05-31
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 144 x 18 mm
Vikt
430 g
SAB
uHc
ISBN
9789178854370

Otillräcklig

(4 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-05-31
196
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Anton är en ensamstående tonårspappa som bär på en stor hemlighet. Han har Superkrafter. Medan hans adoptivpappa reser runt och föreläser om Supers rättigheter tar staten hårdare tag i förföljelsen med spontana provtagningar. Man fortsätter uppmuntra vanliga medborgare att ange bekanta de misstänker bär på Supergenen.

Samtidigt börjar det dyka upp tecken på att en löst sammanfogad terroristgrupp som kallar sig Supers Förenade har börjat slå tillbaka. Med våld kräver de mänskliga rättigheter åt alla Supers. Dessutom vill de att Anton ska ansluta sig till dem.

Anton rycks med i en desperat kamp för att försöka skydda sin familj, medan somliga i hans närhet börjar uppföra sig allt mer underligt och flickvännen sviker. Kan Anton ens lita på sina närmaste vänner?

Otillräcklig är bok nummer 2 i serien om Maddoxx Silver.

"Det här är det bästa som Sverige har när det kommer till ungdomsböcker" Madeleine Knutsson, bokrecensent

"Jag fullständigt älskar C N Perssons one liners" Maria Lyly Corlin, bokrecensent
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Otillräcklig
 2. +
 3. Oslagbar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Oslagbar av C N Persson (häftad).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Otillräcklig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ungdomsbok om superhjältar
  Frida Hemborg, 23 juni 2023

  Bok två tar vid där bok ett slutade, vi får fortsätta följa Anton och hans vänner i hur de navigerar livet som 17-åringar i en värld där supers blir förföljda och mördade. Anton, likaså hans adoptivpappa Alex, är såkallade supers och försöker bekämpa brott utan att tillfångatas av "mänsklighetens sista hopp". Vilket är namnet på den grupp av människor som försöker rensa världen på supers.

  Många livsavgörande ögonblick som sker under bokens gång, och många beslut som tas som du som l... Läs hela recensionen

 2. Urban fantasy
  ninasboktips, 20 maj 2022

  Andra boken i ungdomsserien om Maddoxx Silver och denna är snäppet bättre än första delen, Oslagbar.
  Livet går vidare i Skottsholm och Anton, som är Maddoxx privat, kombinerar sin tonårspapparoll med tonårslivet. Han fortsätter att träna upp sin superkraftsförmåga ännu mer och Mänsklighetens Sista Hopp lägger i en högre växel och Maddoxx hamnar på villovägar vad det gäller Superkraften ...

 3. Superb uppföljare!
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 13 februari 2022

  En superb fortsättning på första delen. Denna lämnade inget att önska; den var bra från första till sista sidan. Det jag gillar bäst är hur trovärdigt CN Persson skriver. Alla karaktärer är unika på sina sätt och de agerar utifrån sin ålder. Det är enkelt att sätta sig in i karaktärerna och förstå varför de gör på vissa sätt. Jag tycker också att Persson gestaltar vuxna och ungdomar bra. Som läsare är det tydligt hur de vuxna tänker och känner, vilket ofta är starkare kopplat till allvar, sam... Läs hela recensionen

 4. Rekommenderar starkt!
  Sofia Mickelsson, 29 november 2021

  CN Persson steppar verkligen upp gamet i denna uppföljare! Spänningen är på topp, relationer utvecklas och fördjupas och konflikterna i samhället är både trovärdiga, engagerande och frustrerande. Karaktärerna är levande, relaterbara och det är svårt att inte kastas mellan deras olika känslor. Speciellt en karaktär gör mig fullständigt tokig med sitt beteende och ibland kan jag faktiskt bli så frustrerad att jag skippar några stycken för att slippa henne. Samtidigt fyller hon sin funktion i bo... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av C N Persson