Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2021-09-14
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Anna-Carin Magnusson
Dimensioner
218 x 175 x 8 mm
Vikt
198 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178855315

Hur arga får vuxna bli?

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-09-14
139
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Iris tycker om sin familj. Men när föräldrarna är arga blir hon rädd, för de slåss och säger elaka saker. Fast det har Iris inte berättat för nån.

Hemma hos bästa kompisen Juno märker Iris att det är annorlunda. Juno kan till och med säga till sina föräldrar när de bråkar. Iris och Juno får tillsammans lära sig vad våld är och vad barn kan göra om de är med om det. Ett viktigt samtal som börjar med att Iris frågar, hur arga får vuxna bli egentligen?

Anna-Carin Magnusson är specialistsjuksköterska och handledare i psykosocialt arbete. Hon har under många år arbetat med barn som varit med om våld. Hennes första barnbok, Bara den som vill, kom ut 2018.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur arga får vuxna bli?
 2. +
 3. Bara den som vill

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bara den som vill av Anna-Carin Magnusson (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hur arga får vuxna bli?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig bok
  D, 4 november 2021

  Viktig bok som med tydlighet tar upp var gränsen mellan ok arg och för arg går när det gäller vuxna. Bra med exempel på vem man kan berätta för och att föräldrar kan få hjälp så det blir bättre.

 2. Tips till förskolor och skolor!
  @karinaskerinforfattare, 30 oktober 2021

  Jag har läst Hur arga får vuxna bli? med text och bild av Anna-Carin Magnusson, boken är utgiven av Visto förlag 2021. Iris mamma och pappa blir arga ibland. Då blir Iris rädd och tar med sig lillebror in till sitt rum. Iris mamma och pappa säger dumma saker och gör dumma saker både mot varandra och mot Iris och lillebror. Hemma hos bästisen Juno är det aldrig bråk, men en gång började Junos föräldrar att prata med höga röster. Juno blev inte rädd utan gick och sa åt dem att sluta bråka. Juno... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna-Carin Magnusson

 • Bara den som vill

  Anna-Carin Magnusson

  -Piratsaker? frågar Liv förvånat. Alice skrattar: -Nej. Du bara tänker på pirater jämt. PRIVATsaker! Det är sånt som är bara ditt och ingen annan har med att göra. Liv vill bestämma själv vilka hon ska krama och vara nära. Med hjälp av kompisen Al...