Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2021-12-22
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Carina Joersjö
Dimensioner
215 x 175 x 9 mm
Vikt
265 g
ISBN
9789178855889
Alla känslor är bra (inbunden)

Alla känslor är bra

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-12-22
169
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kim går på förskolan, till och med på natten. Hon tycker först att det känns otäckt men så träffar hon Love som också går på nattis.

Att börja på förskolan kan kännas som en v irvelvind. Plötsligt måste barnet ta hänsyn till andra barn och deras viljor. Men om vi pratar om de olika k änslorna, så lär vi oss förstå andra och oss s jälva mycket bättre. Att kunna sätta ord på k änslor, s ynliggöra normer och tidigt stärka barns s jälvkänsla och självkännedom bidrar till att b arnen mår bättre. Om vi vet hur vi ska handskas med våra egna känslor så är vi också ett steg närmre till att förstå andras.

Efter varje kapitel finns frågeställningar där barne n tillsammans får reflektera kring karaktärernas och sina egna känslor. Carina Joersjö är pedagog och jobbar dagligen med barn och normkreativitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla känslor är bra
  2. +
  3. God natt, min lilla kanin

De som köpt den här boken har ofta också köpt God natt, min lilla kanin av Jörg Mühle (kartonnage).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla känslor är bra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett bra verktyg

    Jag har läst Alla känslor är bra med text och bild av Carina Joersjö, boken är utgiven av Visto förlag 2021. I alla känslor är bra får vi möta barnen Kim, Love och Lea som går på Nattis, en förskola som är öppen på natten. På Nattis kan mycket hända och barnen känner många känslor som att vara ledsen, glad eller arg. Kim, Love och Lea beskriver hur de känner och vi får också ta del av hur dem beter sig när de de känner. Det viktiga budskapet: Alla känslor är bra, bara vi inte skadar oss själv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner