Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2021-12-17
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
209 x 145 x 13 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789178856060

En inre frigörelserevolution

(7 röster)  |   Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-12-17
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad har hänt med mänskligheten? Var det så här det var tänkt?

Det är som om människor upplever att de är inlåsta i små burar. I sina burar matas de med energilös mat för att glömma att de en gång kunde flyga. De lär sig ett språk som de knappast själva förstår och de uppskattas främst för sina fjädrar som bara är dess yta. När världen sätts i gungning går dörren till buren upp och de kan äntligen bli fria. Livet är så mycket mer än burvärlden de fått tillgång till.

I boken En inre frigörelserevolution får du följa henne som inte nöjer sig med ett liv i bur. Hon börjar hitta nycklarna till frigörelse genom att modigt börja ifrågasätta sig själv. Hon gör det i stunden, i det lilla och vardagsnära. Hon gör det genom sina drömmar som omkullkastar hennes inlärda föreställningar. Hennes dagar förändrar henne, hon kommer aldrig kunna gå tillbaka till den gamla föreställningsvärlden igen. I sin inre frigörelseprocess försvinner motstånd, äntligen börjar hon minnas vem hon är.

Hon har längtat hem till sig själv. Längtar du kanske också hem? Då är denna bok skriven till dig.

Välkommen, det är dags nu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En inre frigörelserevolution
 2. +
 3. Den som älskar mest vinner : så låt hjärtat få växa fritt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den som älskar mest vinner : så låt hjärtat få ... av Malin Maria Hemberg (inbunden).

Köp båda 2 för 403 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En inre frigörelserevolution. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En inre frigörelserevolution
  Sara, 14 juni 2022

  Detta är en bok med en samling texter som öppnar upp, skapar nytt, förtydligar och får mig att landa. Så självklart men ändå så svårt många gånger, att släppa fördomar om sig själv och andra och se saker ur ett större perspektiv. Ett friare perspektiv.

 2. Innerlig och fin

  Malin skriver verkligen från hjärtat. Texter med värme och närvaro. I all enkelhet når hon fram och öppnar upp mer hos läsaren. En bok jag varmt rekommenderar även som gåva för att ge något annorlunda och unikt.

 3. Härlig
  Jana, 7 februari 2022

  För ca 20 år sen började jag min egna inre resa! Ibland tappar man bort sig på sin väg! Denna bok som Malin Maria har skrivit hjälpe mej att hitta "min rätta sanning" igen! Med fint målande, korta texter, tyckte jag att den gjorde boken lättläst! Jag sträckläste den! Tack!

 4. Träffsäkert berörande
  Ingrid Kristina Claesson, 7 februari 2022

  Malin Maria Hemberg målar upp livets stora frågor och manar oss att söka inåt. En träffsäker berörande bok. Rekommenderar den varmt.

 5. Vacker och klok
  Erika, 6 februari 2022

  En inre frigörelserevolution är som en klok och stillsam vän. Den får en att varsamt landa, tänka till och beröras för att sedan stärkt gå ut i världen, fylld med mod och kärlek. En vacker och tilltalande bok som passar alla, särskilt de som "inte har tid".

 6. En inre frigörelserevolution
  Fanny, 29 januari 2022

  Jag tycker mycket om Malin Hembergs bok!
  Jag känner igen mig på många sätt samtidigt som den ger mig nya perspektiv. Boken påminner mig också om vad som är viktigt i livet, som naturen, närvaron i nuet och inte minst vår frihet.
  Med tanke på den galenskap som sker i världen just nu så känns det skönt att inte vara ensam med dessa tankar.
  Boken känns lite som en trygg vän att hålla i handen på den krokiga vägen genom livet!

 7. Boken sätter ord på känslor och tankar
  Gunilla, 10 januari 2022

  Boken berör, den är igenkännande och en ögonöppnare. Den förmedlar allvaret i vår värld och den ger mod och hopp. Författaren beskriver tilltron naturens kraft samt tilliten till den enskilda människans förmåga. Boken beskriver känslan av frihet, den är som Gabriellas sång. Så värd att läsa om och om igen!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Malin Maria Hemberg

 • Den som älskar mest vinner : så låt hjärtat få växa fritt

  Malin Maria Hemberg

  Välkommen att följa hennes liv på Kinnekulle, där hon nyfiket lyssnar på de olika röster som passerar hennes inre. Väljer att lyssna på den som berikar det liv hon längtar efter. Ett liv med glädje, trygghet, tillit och villkorslös kärlek. Finns k...