Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2021-12-17
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 143 x 9 mm
Vikt
226 g
SAB
Lz
ISBN
9789178856183
Hitta hem : dagbok från en familjs omvälvande flytt-(och pandemi)år (häftad)

Hitta hem : dagbok från en familjs omvälvande flytt-(och pandemi)år

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-12-17
138
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Folk pratar gärna om drömmar och framtidsplaner, men det stannar ofta där. Vid pratet. Det är inte lika ofta man hör talas om någon som faktiskt gör slag i saken, som förverkligar den där drömmen, som vågar hoppa. Men nu gör min familj det. Och när chocken väl lagt sig hos dem vi berättar för så är det förvånansvärt många som hyllar vårt beslut. Som säger att de själva skulle vilja göra något liknande "om bara" ...

Lisa Hagsten börjar skriva dagbok tre månader innan hon, hennes man och deras två söner, fem och sju år gamla, flyttar från sitt radhus i den växande Stockholmsförorten till en villa i en skånsk by nära havet. Hennes mål är att skriva under ett helt år och ge en ärlig och rak skildring av hur en helt vanlig familjs långflytt kom att bli. Hon delar med sig av stort som smått - alltifrån praktiska grejer till existentiella reflektioner och är mån om att få med hela familjens perspektiv på flytten och allt som den medför.

"Mamma, jag har ett bra liv här, jag vill inte flytta", sa Hjalmar när vi kom hem efter klippningen. Vad svarar man på det? Det finns inga ord jag kan säga i det här läget som tröstar.

Det blir ett omvälvande år för familjen, särskilt som flytten sker mitt under en pandemi med smitträdsla, ovisshet och inställda planer. Hur kommer man in i ett nytt jobb när man måste arbeta hemifrån hela tiden? Hur lär man känna nya människor när man uppmanas att begränsa sociala kontakter?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hitta hem : dagbok från en familjs omvälvande flytt-(och pandemi)år
  2. +
  3. Min son Love : kärleken, sorgen och självmordet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min son Love : kärleken, sorgen och självmordet av Örjan Gruden (häftad).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta hem : dagbok från en familjs omvälvande flytt-(och pandemi)år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas
    Elin , 3 juni 2022

    Underbar bok, fint och mjukt skriven. Man riktigt känner författarens kärleken till familjen. Tänk om man skulle våga själv¿ Rekommenderas starkt!

Visa alla 1 recensioner