Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
81
Utgivningsdatum
2022-01-07
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 10 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc
ISBN
9789178856282
SkamSaga (inbunden)

SkamSaga

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-01-07
149
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"... så språkligt begåvat att man blir perplex. Lindberg äger en formuleringsglädje och en helt egen stil: Levandet i nuetfuturumform med konstanten nostalgia i bakfickan . Allt överflödigt bortskalat, men plötsligt kommer något överraskande, som en dikt eller ett par utdrag ur läkarjournalen. Men det är långt ifrån svårläst eller svårtolkat. Tvärtom berättar hon rakt på sak, och bokens teman, psykisk sjukdom och övergrepp, är alltjämt angelägna. Slutet bäddar för en fortsättning och jag hoppas snart få läsa mer av Lindberg." - Lektör Monica Wiksten Gideonsson. BTJ-häfte 4:2022

"Är du möjligen min storasyster?"

Hardcore fakta. DNA. Fotoalbum. Igen. Och de stora tjocka buntarna med läkarjournaler som hon skickat efter från olika städer.

Anna Andersson är snart 60. Det är något som inte stämmer överens med journalerna och den bild hon har av sig själv. Vad är sant? Anna Andersson måste nu titta tillbaka för att för första gången någonsin kunna blicka framåt. För DNA ljuger väl inte?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SkamSaga
  2. +
  3. Orkidébarnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orkidébarnet av Charlotta Lagerberg Thunes (inbunden).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av SkamSaga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin debut
    Anders , 30 januari 2022

    En kortroman eller långnovell med närmast poetiska inslag. Beskriver huvudpersonens uppväxt och frigörelse från en känslokall och manipulativ mamma. Lättläst med eget språk och inte utan humor!

Visa alla 1 recensioner