Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
355
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc
ISBN
9789178856336

Avlägset mörker

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-01-10
208
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 2315 och mänskligheten har etablerat sig ute i rymden, men det har inte varit smärtfritt och en orolig vapenvila hänger över den Internationella rymdfederationen.

Tre familjer i rymdflottan kastas in i kampen om liv och död när de plötsligt tappar kontakten med planeten Qínchao. Kan det vara utbrytarna som ligger bakom det? Är detta början på ett nytt inbördeskrig?

Samtidigt använder en inhemsk terrorgrupp förvirringen till att flytta fram sina positioner och utmana ländernas bräckliga allians. Mänskligheten drivs till den yttersta randen där lojalitet, vänskap och plikt sätts på spel. Vilka klarar av att utstå allt ödet kastar deras väg och fortfarande komma segrande ur striden? Hur avlägset är egentligen vårt inre mörker?

Avlägset mörker är den första delen i en trilogi som utspelar sig i en avlägsen framtid där mänsklighetens beslutsamhet utmanas av lögner, svek och den oförlåtna rymden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Avlägset mörker
 2. +
 3. Neo sapiens : anno 2073

De som köpt den här boken har ofta också köpt Neo sapiens : anno 2073 av Johan Leth (häftad).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Avlägset mörker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Njaa
  Bokhyllaniskuggan, 14 februari 2022

  ❥ Recension

  Del 1 i en ny trilogi.

  Kul med en bok som utspelar sig i rymden tänkte jag men dessvärre var detta enligt mig inte en hit. Jag tycker att språket känns stolpigt och, i brist på bättre ord, kallt. Personporträtten finner jag platta och onyanserade. Berättelsen grep inte heller tag i mig och tyvärr var detta kort och gott inte min typ av bok.

  Boken får 🍊 av 5.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andreas Yngvesson

 • Fängslad av vanmakt

  Andreas Yngvesson

  En man vaknade omgiven av mörker, ensam, omgiven av mörker, långt borta från någon plats där han kan kunde känna igen sig. Han började skriva ner sina tankar och funderingar. De existentiella hoten växte och han fick använda sig av alla knep han k...