Avlägset mörker (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-16
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178856725

Avlägset mörker E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Året är 2315 och mänskligheten har etablerat sig ute i rymden, men det har inte varit smärtfritt och en orolig vapenvila hänger över den Internationella rymdfederationen.

Tre familjer i rymdflottan kastas in i kampen om liv och död när de plötsligt tappar kontakten med planeten Qínchao. Kan det vara utbrytarna som ligger bakom det? Är detta början på ett nytt inbördeskrig?

Samtidigt använder en inhemsk terrorgrupp förvirringen till att flytta fram sina positioner och utmana ländernas bräckliga allians. Mänskligheten drivs till den yttersta randen där lojalitet, vänskap och plikt sätts på spel. Vilka klarar av att utstå allt ödet kastar deras väg och fortfarande komma segrande ur striden? Hur avlägset är egentligen vårt inre mörker?

Avlägset mörker är den första delen i en trilogi som utspelar sig i en avlägsen framtid där mänsklighetens beslutsamhet utmanas av lögner, svek och den oförlåtna rymden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Yngvesson

  • Fängslad av vanmakt

    Andreas Yngvesson

    En man vaknade omgiven av mörker, ensam, omgiven av mörker, långt borta från någon plats där han kan kunde känna igen sig. Han började skriva ner sina tankar och funderingar. De existentiella hoten växte och han fick använda sig av alla knep han k...