I hans klor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-31
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178857449

I hans klor E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur kan man älska en upptagen man?

Det är frågan Linnea ställt sig själv alldeles för länge nu. Men hur förbjudet hon än vet att det är kan hon inte förmå sig att släppa honom. Ingen har någonsin tillfredsställt henne på det sättet han gör och varje gång hon försöker och får chansen att gå vidare drar han henne tillbaka med full kraft.

Men det är inte bara deras romans de måste hålla hemlig, utan något ännu viktigare. Något ingen förutom de känner till ...

Ingenting blir lättare när Linnea inleder en relation med en annan man. Svartsjuka, lögner, falskhet och samvetskval avlöser varandra. Hon ställer sig frågan om och om igen om det är värt det, men kommer alltid fram till samma svar.

Finns det verkligen ingen som kan tillfredsställa henne som han gör? Kommer hon någonsin att bli fri?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I hans klor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Relationsroman i erotisk kostym
    Marias bokhylla, 11 april 2023

    2,5/5

    Sedan Elias och Linnea träffades för första gången har de haft en relation, trots att båda oftast har förhållanden. Elias har varit tillsammans med Sara sedan från början, medan Linnea har haft flera längre förhållanden. Men de kan helt enkelt inte låta bli varandra. Så när Linnea träffar Elias bror och inleder en ny relation blir allting svårare. För nu har hon inte bara hemligheter för sin bästa vän Sara, utan också för sin man. Dessutom är Elias otroligt svartsjuk och tycker... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Larsson