Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
85
Utgivningsdatum
2022-09-19
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Linda Wallin
Dimensioner
290 x 217 x 12 mm
Vikt
568 g
SAB
Vef
ISBN
9789178858972

Bakom fasaden men framför allt

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-19
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar. I den här boken varvas fakta med dråpliga möten och händelser ut författarens egna liv, känsligt och humoristiskt illustrerat. Boken skildrar den knaggliga vardag som rullas ut framför en när man har barn med diagnoser, hela familjen blir märkbart påverkad. För det är inte lätt att varje dag gå till skolan med världens tyngsta ryggsäck, bara för att fylla den med några stenar till. Det är inte heller lätt att som förälder lotsa sina barn med osynlig diagnos genom ett samhälle som älskar att tävla om allt och beundra ytliga saker. Det sätter krokben för alla inblandade om och om igen. Följ med denna mamma och hennes tre söner på en faktaspäckad och känslofylld resa, i en vardag som inte riktigt är som en vanlig Svenssons.

Linda Wallin är utbildad vid ett flertal konstskolor, i Sverige och i Nederländerna. Hon har i flera år jobbat som illustratör och attributmakare. Hon har själv stor erfarenhet av hur familjelivet kan se ut när man har barn med diagnoser, då tre av hennes fyra barn har autism och adhd. Hon har träffat många andra föräldrar i samma situation genom olika föräldrautbildningar, och har under många år kämpat mot diskriminering av barn med olika diagnoser samt för alla barns rätt till en fungerande skola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bakom fasaden men framför allt
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bakom fasaden men framför allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boktips till alla över tolv år!
  @karinaskerinforfattare, 5 november 2022

  Bakom fasaden men framför allt är en fantastiskt fin och bra bok om autism och adhd. Boken tar på ett lätt sätt upp hur världen kan upplevas när man har någon av dessa diagnoser, hur man kan uppfattas av andra, hur övriga familjen drabbas och får anpassa sig. I boken finns små tips på hur man kan underlätta olika situationer utifrån författarens erfarenhet. Linda Wallin slår också hål på vissa myter och boken innehåller även en del fakta. Bakom fasaden men framför allt är rikt illustrerad i v... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner