Ett liv med sleeve eller gastric bypass (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (50.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-23
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178859122
Ett liv med sleeve eller gastric bypass (e-bok)

Ett liv med sleeve eller gastric bypass E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2022-09-23
109

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ett liv med sleeve eller gastric bypass är den första svenska handboken för dig som har gjort eller går i tankarna att göra en vikt-operation. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att lättare uppnå en hälsosam livsstil.

Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett effektivt träningsprogram där kroppen är det enda redskapet. I denna tredje upplaga av boken har faktadelen uppdaterats med det nyaste kunskaps-underlaget och receptdelen har fått en uppfräsch-ning. Operationsmetoden gastric bypass har också fått ett eget avsnitt.

Bokens ambition är att inspirera till sunda, lång-siktiga vanor samt att finnas som vägledning, oavsett var du befinner dig på din resa. Innehållet baseras på vetenskapliga studier och Therese Godings per-sonliga erfarenheter av flera års arbete som dietist på en klinik i Stockholm.

Ett liv med sleeve eller gastric bypass lämpar sig också som en utmärkt översikt för dietister eller annan vårdpersonal med intresse för området.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Goding