Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Boske, Karl-Magnus (form)
Dimensioner
288 x 220 x 24 mm
Vikt
1225 g
SAB
Ijxn,Lz Johansson, Thomas
ISBN
9789178870080
Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena (inbunden)

Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena

(28 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-11-01
289
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena Kan levereras innan julafton
Thomas Johansson har en unik musikhistoria att berätta efter att ha arrangerat konserter med världens största artister i femtio år. 1969 startade han konsert- och bokningsbolaget EMA-Telstar och har sedan dess jobbat med artister som ABBA, Bob Marley, Tina Turner, Bruce Springsteen, Rolling Stones och Metallica. Här får vi möta artisterna på ett lite annorlunda sätt än i vanliga biografier. Vad händer före, under och efter ett besök av en internationell världsstjärna? Och hur gick det egentligen till när Bob Dylan tog emot sitt Nobelpris? Thomas har berättat för Mats Olsson, som har skrivit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena
 2. +
 3. Please Kill Me : den ocensurerade historien om punken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Please Kill Me : den ocensurerade historien om ... av Legs McNeil, Gillian McCain (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Rock 'n' roll circus : artisterna, musiken, mötena. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skrytfaktor 10
  HA, 29 november 2021

  Spännande musikhistoria som kunde blivit så mycket mer. Förutom några få undantag är allt så rosenrött i Thomas musikvärld. Superlativen staplas på varandra. Och skrytfaktorn är maximal.

 2. Självbiografiskt skryt. Väldigt lite om artisterna
  Johnny Boy, 6 augusti 2021

  Som läsare är jag intresserad av att läsa om artisterna som står namngivna på pärmen. Boken handlar mest om författaren själv och hur förträfflig han är. Om jag vill läsa en biografi över en konsertarrangör så bör boken signalera att den är just detta; en biografi över en konsertarrangör.

 3. Trist.
  Matbro, 28 december 2019

  Inte så många anekdoter direkt. I beskrivning av boken står det : Här får vi möta artisterna på ett lite annorlunda sätt än i vanliga biografier. Vad händer före, under och efter ett besök av en internationell världsstjärna. Nja, visst någon händelse/tilldragelse men nej inget som är värt att köpa boken för.

 4. Omdöme av "Rock'n'roll circus"
  Jan Ekström, 26 december 2019

  Mycket intressen bok. Jag fann mycket glädje att läsa den. Och jag kommer att läsa om den så att jag kommer ihåg alla roliga händelser.

 5. Intressant men inte sensationell
  Karl Alf Åke Lindström, 27 november 2019

  Intressant inblick i arrangörsskrået. Inte så många pikanta detaljer som väntat. De levande skonas medan döingar som Lou Reed får sitt drogberoende genomlyst...Svenska artister behandlas med yttersta vördnad. Hade väntat lite mer fräckhet.

 6. Småtrist genomgång av ett intressant yrkesliv
  Anders, 25 november 2019

  Hade lite mer förväntningar än en genomgång av utvalda konserter som Thomas J har varit med att arrangerat. Kunde ha bjudit på några fler roliga anekdoter. Nu håller han igen av respekt mot artisterna/"vännerna". Det gör att boken blir lite småtrist genomgång av ett intressant yrkesliv.

 7. Han har varit med !!!
  Lars Åke Olofsson, 22 november 2019

  Intressant rockhistoria. Önskar att ha varit med på de flesta. Ett 20-tal
  har jag dock besökt med i regel fantastiska upplevelser.

 8. För musikälskare
  Monica Borg, 22 november 2019

  Här inte läst ut än, men väldigt bra skriven och superintressant. Boken i sig är väldigt snyggt gjord. Rekommenderas starkt till musikälskare!

 9. Mina/Dina upplevelser.......
  Alfhild, 21 november 2019

  Har i många år arbetat på Ullevi under många många konserter där Thomas Johansson varit arrangör via först Ema Telstar och nu Live Nation och så otroligt roligt att läsa om dessa händelser som man själv upplevt och på något vis via boken upplever igen...¿..
  Tack Thomas för många fina stunder på Ullevi och nu vid boken

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna