Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (21.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-07-30
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178870134

Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2019-07-30
134
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare - en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!

Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna