Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (57.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-12
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Tatiana Shirbidova
ISBN
9789178870226
Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård (e-bok)

Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2019-03-12
49
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas - från frö till skörd - och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar, oavsett om du odlar på en fönsterbräda, i ett växthus, i pallkrage eller på friland.

I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna.

Flera fingrar gröna är är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Skörda, lagra, laga

    Theres Lundén, Johannes Wätterbäck

    Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dig...

  • SIGNERAD - Odla kallt : Så och skörda året runt. Grönsaker. Sommarblommor. Perenner

    Johannes Wätterbäck, Theres Lundén

    "När vi odlar kallt härmar vi naturen. Vi låter frön ligga i kall jord och gro när de behagar. Det mesta av allt vi odlar under en säsong - grönsaker, sommarblommor, tvååriga blommor och perenner - sår vi under vintern eller kallvåren. Fördel...