Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson
Originaltitel
The fast 800
Medarbetare
Lindeberg Design, Eva (form)
Dimensioner
222 x 142 x 22 mm
Vikt
467 g
SAB
Vmb
ISBN
9789178870271
Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram (inbunden)

Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram

(91 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-26
264
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Michael Mosley har samlat sina erfarenheter och den forskning han tagit del av genom åren i sitt bästa och mest effektiva sätt att kunna hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem. Mosleymetoden är en väg till både viktnedgång och viktstabilitet, men förbättrar även blodtryck, hjärtkärlhälsa eller risken för diabetes. Metoden består av tre steg: Snabb viktminskning- kickstart, 5:2-period och Att behålla vikten. Här finns också näringsriktiga recept på mättande måltider och som håller ditt kaloriintag på 800 om dagen för halvfastedagarna och för snabb viktminskning. Mycket tyder på att det magiska talet är 800 när det gäller kalorier för att optimera resultatet på kort, och, på lång sikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram
 2. +
 3. Mosleys 30 bästa hälsotips : små saker som får stor betydelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mosleys 30 bästa hälsotips : små saker som får ... av Michael Mosley (inbunden).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mjaeh, inte så bra.
  Johan Larsby, 14 maj 2021

  Den här boken är lite som tv-programmen Dr Mosley gör. Men när det blir en trevlig blandning forskning och test i TV programmen. Särskilt när vanliga människor får testa den nyaste forskningen och se hur det går, byts det ut i boken mot anekdoter som skall vara som bevisföringen. Det fungerar inte alls lika bra.
  Recepten är väldigt brittiska. Jag har inte sedan tidigt 90-tal sett så många recept på raken som använder maizena. Jag har inte provat alla recepten och jag kommer inte att göra det heller. Se tv-programmet i stället.

 2. Bra bok om hälsa
  Aninja Fager, 23 mars 2021

  Jaa boken är upplysande och bra med en massa bra recept , men jag är ensamstående och det är väldigt mycket ingredienser som jag måste ha som även kan vara svåra att få tag på ,och jag är helst vegetarian så det är lite krångligt ibland , men jaa jag rekommenderar verkligen boken ,jag är 76 år pigg , gympar och yogar och behöver gå ner 15 kg så jag är på god väg , min dotter gav mej tipset så tack för en mycket bra bok.

 3. Väl underbyggt.
  Maria Gl, 19 mars 2021

  Michael Mosley har med sitt gedigna kunnande och sin breda erfarenhet satt samman ett program som är logiskt förklarat och enkelt att följa.

 4. Perfekt metod
  renate blomeier ohlsson, 31 december 2019

  Har provat 5:2 från första ögonblick. Resultat 6 kg. Nu är intervallfasta den perfekta metoden för att hålla vikten. Och man har väldigt roligt, nämligen när man berätta för någon om dessa mirakelmetoder. Då ser man paniken i ögonen: va? Får jag inte äta!?!?!?!?!?!?!?
  Det verkar vara omöjligt för många.

 5. Lättläst
  Jeko, 4 november 2019

  En bra bok om ett sätt att leva, med recept som känns lite lyxiga, man äter gott och blir härligt mätt.

 6. Bra bok som beskriver hela konceptet bakom metoden
  Ulla Norman (Umeå), 7 oktober 2019

  Här finns så att säga alla böcker sammanfattade till en, både 5:2, blodtryckskontrollsdietien och hans råd för träning. Skrivet på lättfattligt sätt för oss som inte är forskare. Även om han inte själv forskat fram allt som hans metod/råd baseras på så får man lättfattat beskrivet vad som gjort att han valt olika metoder. Skulle kanske bara önskat att denna kommit först då man nu äntligen kan ta sig an vikten med metodik och logik bakom. Kanske lite för lätt i vissa kapitel men man kan ju all... Läs hela recensionen

 7. Outstanding
  Docronnie, 4 oktober 2019

  Bästa motivationsboken. Allt grundat på vetenskap och dubbel blind undersökningar mm. Man får en rejäl vilja att fortsätta vara uppmärksam på matintag och motion.

 8. Bantning
  Sven-Gunnar Petersson, 3 oktober 2019

  Det går nog inte att komma ifrån att hans metod med bla intermittent fasta är en av de få metoder som gör att man går ner i vikt och behåller den nere.

 9. En metod som fungerar
  Victorya, 1 oktober 2019

  Metoden är enkel att följa, den fungerar och du förstår varför. Man känner sig trygg i att det är gedigna forskningsresultat och tester bakom dieten - inte bara tyckande. Dessutom är boken lättläst.

 10. Ketos
  KJT (Spånga), 18 september 2019

  Det är svårt att komma igång med ketos eller fettförbränning som det heter vardags språket.Man går inte ner så mycket som det står i boken. Däremot har mina blodsocker världen gått ner till nästan normala värden.

 11. Boktips: Näringsrika, kalorifattiga måltidsrecept
  Agneta Svensson, 18 september 2019

  Bra tips på forskning för att hjälpa människor med viktproblem, bra tips för oss människor att välja mellan bra näringsrika recept och hitta kalorifattiga måltidsrecept för att hålla ned vikten.

 12. Nyttig läsning
  Bo Christer Ställvik, 13 september 2019

  Bra förklaringar och referenser till pågående och utförda studier, trovärdigt. Många bra recept, lätta att följa. Fler borde läsa den ingående, inte så svårt att gå ned i vikt och ändra sin livsstil.

Visa alla 12 recensioner