Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2020-05-07
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
233 x 155 x 18 mm
Vikt
411 g
SAB
Vnd
ISBN
9789178870561

Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2020-05-07
255
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter femtio är väl sexlivet ett avslutat kapitel? Eller? Nej, tvärtom upplever många kvinnor en stor frihet när de kan släppa frågan om barnalstrande och preventivmedel - nu kan fokus i stället ligga på lust och sexuell mognad.

I denna viktiga bok visar Eva Sanner att det går att ha sex på ett annat sätt under den här delen av livet, så som vår kropp vill ha det. Vi får en fördjupad kunskap om klitoris, orgasmer och g-punkten och lär oss att hantera prövningar i våra relationer, kanske när vi inleder nya eller avslutar gamla, eller i att leva ensam. Och hur allt detta påverkar sexualiteten. Hon uppmuntrar oss dessutom att ta ansvar för vår personliga utveckling och att våga öppna dörren för ett sexliv på en helt ny nivå.

Att träning, rätt kost och avslappning har stor betydelse för hur vi mår rent allmänt, det vet vi, men att det dessutom spelar en stor roll för vårt sexliv känner inte alla till. Hur viktigt är det egentligen med träning av kroppen, inklusive bäckenbotten och underlivet? Vad säger forskningen om hormoner och deras betydelse? Hur kan vi till exempel hantera specifika fysiska utmaningar på det sexuella området, och vilka hjälpmedel finns att få? Dessa frågor och många fler besvarar boken på ett både klokt och förtroendefullt sätt.

Eva Sanner är parterapeut och författare till ett stort antal böcker om psykologi, relationer och intimitet. I sin nya bok öppnar hon för ett nytt förhållningssätt till sex som ger oss större frihet, mer lust och en fördjupad relation till oss själva och andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio
  2. +
  3. Kåt, glad och tacksam : attityden till sex och kärlek som förändrar ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kåt, glad och tacksam : attityden till sex och ... av Eva Sanner (storpocket).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »