Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-09
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Sandra Medin
ISBN
9789178871773
Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow (e-bok)

Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow E-bok

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-11-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mer energi, styrka och glädje - på bara 12 veckor!

Kanske har du också läst Marias Borelius succébok Hälsorevolutionen, och lyssnat på hennes populära podd med samma namn och sedan undrat hur och när du kan komma i gång med din egen hälsoresa?

Vill du lära dig hur du kan äta, träna, planera för ditt liv och din inre stillhet för att hitta ett starkare och gladare du? Nu kommer äntligen Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet som är den efterlängtade handboken bakom Maria Borelius egen omvälvande hälsoresa. Vägen till mer energi, mindre ledont, en stabil vikt som passar dig, lugnare mage, friskare hy och minskad risk för den stora rad sjukdomar som knäcker oss i väst i dag. Det handlar om den antiinflammatoriska livsstilen, steg för steg.

Det här är boken som ger dig de praktiska verktygen i ett 12-veckorsprogram. Du får lära dig om självledarskap, att finna ett inre lugn, att veta vad och när du ska äta och hur du ska träna. Vetenskapsjournalisten Maria Borelius och hennes coach Rita Catolino guidar dig till fitnessproffsens bästa tips, forskningens senaste insikter, blandat med egna lärdomar från både framgång och bakslag. Du får teorin bakom samt praktiska listor på råvaror, recept, tydliga träningsprogram och tips.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inget som jag inte redan visste
  -, 23 april 2022

  Inget nytt. Gammal skåpmat. Slöseri med tid att läsa denna bok.

 2. Klockren
  -, 5 december 2021

  Lätt program att följa, inga pekpinnar och trevligt språk. Kul att bekanta sig med Rita Catolinos knep och verktyg.

 3. Besviken
  Malin, 1 december 2021

  Jag förväntade mig ett tydligare och mer strukturerat kostschema, som titeln antyder, men blev väldigt besviken när man endast fick några enstaka recept och exempel på hur uppbyggnaden kan se ut. Då kan man hitta mer med bara en enkel googlesökning.

Visa alla 3 recensioner