Överlista smärtan (kartonnage)
På topplistor
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2021-08-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
216 x 153 x 22 mm
Vikt
455 g
SAB
Vefc
ISBN
9789178871902
Överlista smärtan (kartonnage)

Överlista smärtan

(30 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage Svenska, 2021-08-12
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Är du en av de två miljoner svenskar som lider av långvarig smärta? Kanske har du gång på gång sökt hjälp inom vården, men känt dig ensam och misstrodd när du fått höra att det inte syns något på proverna eller på röntgen. Nästan som om du inte borde ha ont. Men när smärtan bitit sig fast uppfattar hjärnan det plågsamma tillståndet som kroppens nya normala med exempelvis depression, sömnbrist, minskad sexlust, minnessvårigheter och utmattning som följd. Men det finns hopp. Med kunskap om medicinering och egenvård går det att överlista hjärna och kropp. Karsten Ahlbeck, överläkare och smärtspecialist, och Carin Hjulström, journalist och författare med smärtproblematik, har tillsammans skrivit en bok om hur du kan lura smärtan, må bättre och få ett rikare liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Överlista smärtan
 2. +
 3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Överlista smärtan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Viktigt ämne att lyfta upp
  Anna-Lena Svedberg, 28 september 2021

  Viktigt ämne att lyfta upp o mycket viktig bok för personer med smärtproblematik. Man skulle verkligen ha mycket mer kurser i smärta på läkarlinjen. O mycket mera information till vårdpersonal.

 2. Läs den
  Lena Mårdh, 28 september 2021

  Alla som jobbar inom vården borde läsa och lära sig hur smärta fungerar, även ni som har smärta ska läsa den för att få en kunskap som inte vården har och för att få rätt behandling och själva kunna ta ett beslut.

 3. Fel förväntningar på boken
  Ingrid Persson, 13 september 2021

  Hade förväntat mig mer kognitiva övningar för att just överlista smärtan och mindre fokus på medicinering. Utgångspunkten är Carins egna upplevelser vilket jag kanske borde ha förstått.

 4. Rekommenderas
  Jan Tönnberg, 13 september 2021

  Den som lider av långvarig smärta skall läsa denna bok men även alla andra då den innehåller uppgifter om smärtlindrande medicin

 5. Lättläst
  Monban, 8 september 2021

  Ger mig en förståelse för hur olika smärtstillande används och peppar mig att ta nya tag gällande hjälp från vården efter 7år med korta besök och nya recept.

 6. Ny synvinkel
  Michelle.N, 2 september 2021

  Att läsa denna bok gav mitt liv en snabb vändning, jag har levt med långvarig smärta i tio år. Där är så mycket bra tips och råd som gör livet enklare som gör att du upplever mindre smärta. Den är pedagogiskt skriven så alla kan lätt förstå vilket jag tycker är väldigt bra. Jag har köpt denna bok till en vän också som upplever samma sak som jag. Bara man är öppen och mottaglig för att testa nya saker så funkar allt. Den är verkligen värd att läsa.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna