Trettiofem sockor : Sticka sockor för hela året (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (19.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-08
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Siri Carlén
ISBN
9789178871957
Trettiofem sockor : Sticka sockor för hela året (e-bok)

Trettiofem sockor : Sticka sockor för hela året E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2020-09-08
125
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Att sticka sockor är ett lustfyllt nöje! Det är roligt, det går fort, och man kan vara säker på att slutresultatet blir uppskattat. För vem vill inte ha varma fötter i fina yllesockor?

Den erfarna stickboksförfattaren och designern Maja Karlssons nya bok är full med sockor som kickar igång sticklusten - alltifrån den enklaste nybörjarsockan till mer avancerade mönster. Beskrivningar och diagram är lätta att följa, och här finns också en pedagogisk stickskola för olika konstruktions- och teknikmoment. Maja inspireras av naturens, allmogens och kulturhistoriens värld. Något som tydligt speglas i hennes plagg och i bokens vackra och stämningsfulla bildmaterial. Det här är en bok att inspireras av och att återvända till år efter år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trettiofem sockor : Sticka sockor för hela året. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bok!
    Gia, 18 oktober 2022

    Underbar att bläddra i och låta sig inspireras av! Massor av mönster och en provkarta över tekniker. Allt förklaras sakligt och överskådligt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maja Karlsson