Till fots : Stora boken om vandring (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form)
Dimensioner
248 x 178 x 26 mm
Vikt
863 g
SAB
Rbo
ISBN
9789178873494
Till fots : Stora boken om vandring (inbunden)

Till fots : Stora boken om vandring

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-03-15
119 229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vi har vandring i kroppen. När hjärtat slår i takt med fotstegen känns rytmen. Vi får kontakt med något ursprungligt och skakar av oss vardagen.

Det här är boken för alla vandrare. Den innehåller det du behöver veta om prylar, kläder och packlistor. Om leder i Sverige och delvis i Europa - från dagsturer till långvandring, i skogen och i fjällen. Om mat och sovutrustning. Om relationer på turen, respekt och säkerhet. Hur håller man sig ren? Hur går man på "toaletten"? Hur tar man hand om sina fötter? Vad kan man tänka på när man vandrar med barn?

Författaren är en erfaren vandrare som samlat massor av inspirerande fakta och smarta tips - med smittande entusiasm visar hon vilken vild och vacker värld som väntar när du tar första steget ut i naturen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till fots : Stora boken om vandring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Chrisma, 16 maj 2022

    Mycket trevlig och användbar bok. Både för vana och ovana vandrare. Väcker lust att ge sig ut på direkten. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma V Larsson