Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2022-03-24
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
225 x 145 x 17 mm
Vikt
274 g
SAB
Dokb
ISBN
9789178873753
Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende (kartonnage)

Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende

(20 röster)  |  Läs 7 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-03-24
249
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Uppskjutande, oro, dåliga vanor... Du är inte ensam om att gång på gång gå i känslofällan, då du agerar på ett sätt som känns skönt i stunden trots att du saboterar för dig själv på sikt.

Men det finns ett sätt att ta tillbaka makten. Tvärtemot klämkäcka råd om positivt tänkande och att "följa magkänslan" säger beteendeprincipen: Förändra hur du agerar så förändras också dina tankar och känslor. Detta kraftfulla verktyg, med grund i KBT, har revolutionerat livet för miljontals människor världen över.

Upptäck de små beteendeförändringarna som låter dig ta genvägen förbi mentala hinder - mot livet du vill leva. I denna handbok får du lära dig att använda beteendeprincipen för högre självkänsla, motivation och glädje och minskad oro och stress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende
 2. +
 3. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat ... av James Clear (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig, lättsam och konkreta tips!
  Maja, 24 april 2023

  Älskar hur boken blandas med humor och allvar! Jag har genom åren läst enormt många självhjälpsböcker. Och detta är absolut en av de absolut bästa! Boken blir aldrig någonsin långtråkig! Så givande och många bra tips jag tar med mig! Ett stort tack till författaren!

 2. Öppnar upp nya perspektiv
  Linda, 12 maj 2022

  Jag har länge grubblat och funderat kring mina egna tankar och känslor, utan att egentligen komma någonstans. Denna lättlästa, intresseväckande och realistiska bok har gett mig nya perspektiv- att det inte bara handlar om känslor och tankar, utan också om beteende. Trots att jag varit medveten om att beteende är en viktig del i ens mående, så blev det återigen en ögonöppnare som genast gav mig motivation att ta kontroll över mitt mående igen.

  Tack Siri, jag kommer rekommendera denna... Läs hela recensionen

 3. Lättsmält och lärorik!
  David Danielsson, 27 april 2022

  Jag har försökt recensera en självhjälpsbok skriven av en psykolog tidigare (se bloggen på min hemsida, länk i profil, eller tidigare instagrampost). I fallet med Nicole LePeras bok kändes det berättigat eftersom jag betraktar mig själv som lite av en lekmannaexpert inom relaterade områden och LePera paketerade traditionell psykologi i en ny new age-aktig förpackning. Ändå kunde jag bara beskriva hennes bok som välmenande och kanske behjälplig andra i en psykiatri som på grund av resursbrist ... Läs hela recensionen

 4. Fantastiska konkreta råd
  g, 19 april 2022

  Boken lär ut en väldigt konkret metod för hur en tar sig över många av livets vanligaste hinder. Till skillnad från många andra böcker inom kategorin självhjälp så utlovar den här författaren inga mirakelkurer som magiskt ska förändra hela ditt liv, utan ger istället tydliga, välgrundade och faktiskt genomförbara råd grundade i KBT.
  Boken är lättläst och har härliga inslag av humor.
  Utan tvekan den bästa boken jag läst i den här kategorin.

 5. Känslohantering
  Känslohanteraren, 18 april 2022

  I dagsläget, när den här recensionen skrivs, så sitter jag inom rättspsykiatrin. Min problematik är att jag har svårt att hantera tankar/känslor och har agerat på mina tankar/känslor. Jag har förhoppningar med boken och hoppas kunna hitta hjälp och stöd i att hitta nya verktyg.

 6. Fantastiskt bra bok!
  Linn, 12 april 2022

  Essensen av KBT på ett mycket konkret sätt. Läst många liknande böcker men ingen beskriver lika bra som denna. Tar också in aspekter hur det är att vara människa, att det inte finns något recept på evig lycka men verktyg att segla i med- och motvind. Övningar som är konkreta och möjliga att genomföra.

 7. Äntligen!
  Xenia, 4 april 2022

  Så bra bok! Sällan man hittar en bok grundad i forskning som är så lättläst och hjälpsam. Tack Siri, uppskattar verkligen ditt arbete och goda råd.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Siri Helle