Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-24
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178873760
Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende (e-bok)

Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-24

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppskjutande, oro, dåliga vanor... Du är inte ensam om att gång på gång gå i känslofällan, då du agerar på ett sätt som känns skönt i stunden trots att du saboterar för dig själv på sikt.

Men det finns ett sätt att ta tillbaka makten. Tvärtemot klämkäcka råd om positivt tänkande och att "följa magkänslan" säger beteendeprincipen: Förändra hur du agerar så förändras också dina tankar och känslor. Detta kraftfulla verktyg, med grund i KBT, har revolutionerat livet för miljontals människor världen över.

Upptäck de små beteendeförändringarna som låter dig ta genvägen förbi mentala hinder - mot livet du vill leva. I denna handbok får du lära dig att använda beteendeprincipen för högre självkänsla, motivation och glädje och minskad oro och stress.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa boken inom kategorin?
    Ante B, 14 juni 2022

    Bra och givande bok inom kategorin. Förmodligen den bästa rentav. Enkelt skriven konkreta och relevanta exempel. Lätt tillämpliga metoder. Träffar mycket bra i sina exempel och förklaringar vilket gör att man får mycket hög tilltro till det som skrivs och metoden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Siri Helle