Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2022-07-26
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Engblom, Mikael (form)
Dimensioner
217 x 154 x 17 mm
Vikt
316 g
SAB
Vep,Rag
ISBN
9789178873913

Cancerkampen : boosta dig med fysisk aktivitet

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2022-07-26
299
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Att fysisk aktivitet kan förebygga cancer, det vet vi vid det här laget. Men visste du att motion även ökar dina chanser att klara av alla behandlingar och därigenom förbättra dina odds? Rörelse kommer dessutom att göra dig piggare, starkare och behandlingen mindre krävande.

Här får du ta del av den fascinerande forskningen om fysisk aktivitet och dess effekter mot cancer. Du får veta hur du blir hjälpt av att motionera före och efter operation, under cellgiftsbehandling och strålning. Liksom hur rörelse kan lindra biverkningar som smärta, fatigue och lymfödem.

Det här är handboken som läkaren och fystränaren Anders Södergård själv hade velat ha när han drabbades av cancer för 16 år sedan. Han varvar vetenskap med inspirerande personliga berättelser och konkreta tips och råd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Cancerkampen : boosta dig med fysisk aktivitet
 2. +
 3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Södergård

 • Strålmannen

  Anders Södergård

  Ny reviderad upplaga! Efter en kort stund skjuts dörrarna till rummet försiktigt åt sidan, och läkare Karin står åter i öppningen. Nu får jag veta. Skönt. Nästan lite spännande. Men ser hon inte bekymrad ut? Även om det är mörkt i rummet tycker ja...

 • Så mycket friskare : ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga

  Anders Södergård

  Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren Anders Södergård kommer att förändra din syn på hälsa, kost och träning. ...