Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2022-11-18
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ristilä, Kai (form)
Dimensioner
22 x 242 x 173 mm
Vikt
800 g
SAB
Dokb
ISBN
9789178874606

My journal : skapa ditt eget drömår

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-11-18
231
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"My journal - skapa ditt eget drömår" är boken för dig som vill förverkliga dina mål och drömmar. Funderar du kanske på att göra olika livsval, våga ta steget fullt ut eller bryta dåliga vanor? Med hjälp av den här lifeplannern samlar du dina reflektioner över det som händer dig, och vad du kan göra för att ta dig dit du vill med personligt anpassade lösningar. Din guide längs vägen är Olga Rönnberg som har flera års erfarenhet av att coacha kvinnor inom kost, träning och beteenden. Med hjälp av frågor, reflektioner och månatliga och veckovisa uppföljningar får du klarhet i vem du är, vad du vill och hur du ska kunna gå vidare med dina nya kunskaper - allt för att skapa ditt bästa år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. My journal : skapa ditt eget drömår
 2. +
 3. Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olgas omstart : mat, träning och hormoner när ... av Olga Rönnberg (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av My journal : skapa ditt eget drömår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välarbetad, men inte för mig
  Stina, 3 april 2023

  Trevlig "fyll-i" bok som sträcker sig ett år. Bra teman och bra frågor, men den var för "maffig" för min nuvarande livssituation.

  Jag har inte skrivit i den, eftersom jag kommer ge bort den till någon annan framöver. Definitivt perfekt för den som vill reflektera mycket under ett år, men jag kände att den var för mycket för mig, här och nu.

  Den är maffig och jag är imponerad, men känner mig själv tillräckligt för att inse att den inte skulle vara bra för mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olga Rönnberg