Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2023-01-02
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson, Sandra Medin
Originaltitel
The 8-Week Blood Sugar Diet Cookbook
Dimensioner
260 x 197 x 20 mm
Vikt
784 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789178875474

Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-01-02
149
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med Blodsockerkoll på 8 veckor har Michael Mosley hjälpt åtskilliga människor att få snabba resultat både på diabetes typ 2 och övervikt. Nu kommer kokboken som ger dig ett stort antal välsmakande recept som bygger på samma principer: välbalanserad medelhavskost med få kalorier och få kolhydrater. Helt enkelt det perfekta upplägget för dig som vill ta kontroll över ditt blodsocker och insulin, och snabbt se resultat.

I den här boken har Dr Clare Bailey, Michael Mosleys fru, samarbetat med Dr Sarah Schenker, en framstående nutritionist, och skapat en bra och välbalanserad receptsamling.

Oavsett om du följer Michael Mosleys effektiva åttaveckorsupplägg, eller bara njuter av den hälsosamma, smakrika medelhavskosten kommer du att se resultat på din hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt
 2. +
 3. Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley :... av Michael Mosley (pocket).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dyrt i längden
  NickeBoy, 13 augusti 2023

  Recepten och informationen må vara goda och informativa men när de kommer till själva måltidplaneringen, faller i mitt tycke, hela idén. Många varor att köpa in som man sedan enbart använder en liten del av, känns som rent slöseri. Man ska även göra såser och annat som tillbehör till nån maträtt men som därefter får stå i kylskåp och bli dåligt. Mao känns upplägget väldigt kostsamt i långa loppet. Man kan säga - bra för hälsan, sämre för ekonomi och miljö.

 2. Recepten
  Lena Marie Larsson, 20 mars 2023

  Flera roliga recept men en del för mycket kryddat i min smak men nu vet jag det så jag får vara lite försiktig med måtten.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Clare Bailey