Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2023-10-26
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Dimensioner
225 x 145 x 25 mm
Vikt
476 g
SAB
Vla
ISBN
9789178875764
Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom (kartonnage)

Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom

(13 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2023-10-26
239
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Livet går upp och ner för alla, men för den som lever med bipolär sjukdom är ofta topparna högre och dalarna djupare. Som bipolär gäller det att hitta sätt att balansera i mitten. Här kommer en överlevnadshandbok för hur du lättare ska kunna hitta den balansen, det är en guidebok med hopp och konkreta tips.

Henrik Wahlström förmedlar kunskap om sjukdomen, och om alla känslor en diagnos kan väcka hos den som fått en diagnos, samt delar med sig av verktyg på hur man kan underlätta för sig i det dagliga livet. Som anhörig får du en djupare förståelse och praktiska tips på hur du kan stötta. Han skriver boken tillsammans med Katrin Skogberg Wirén, överläkare och ordförande i Svenska sällskapet för bipolär sjukdom, som bidrar med ett medicinskt perspektiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst handbok för noviser på området
  Krister Andersson, 16 februari 2024

  Mycket bra och pedagogisk bok samtidigt som den är lättsam och underhållande. Till och med anpassad med sammanfattningar för de som har lite svårare att läsa långa stycken, exemplariskt. Mycket värdefull för en anhörig som vill förstå och lära sig mer för att försöka vara behjälplig på ett bättre sätt än tidigare.

 2. Upp och ner, för ökad förståelse!
  Brittmari Zaunschirm, 1 januari 2024

  Antingen vi själva eller nån i vår närhet lever med psykisk ohälsa. Det finns så många varianter och så många grader och den här boken handlar specifikt om bipolär sjukdom. Den är skriven ur den sjukes perspektiv och han gör det så himla bra! Boken ger en sån förståelse för hur livet kan se ut och måste hanteras för att bli ett bra liv med denna sjukdom. Att författarens text kommenteras av en kunnig läkare ökar värdet och trovärdigheten ännu mer. En bok alla borde läsa. Lärobok på gymnasiet?... Läs hela recensionen

 3. Livgivande
  Agneta Cuypers, 29 november 2023

  En bok för alla att läsa och förstå sin omgivning ännu bättre! Skickligt samarbete mellan Henrik som drabbad och Katrin i egenskap av psykiater.

 4. Träffande och hjälpsam
  Bokmal, 21 november 2023

  Väldigt roligt och träffande om diagnosen! Bra med många tips! Lärde mig mycket och tror att boken kan vara till stor hjälp för andra med bipolär sjukdom samt anhöriga.

 5. Lärorik och lättläst!
  Nöjd 56-årig läsare, 20 november 2023

  Mycket givande. Ett särskilt plus är att det mesta av boken skrivits av en person som själv har sjukdomen och dessutom skriver bra. Tonen är lätt och rolig trots det allvarliga ämnet. Kombinationen med kortare, fördjupande, tydligt avgränsade faktaavsnitt av medförfattaren fungerar bra. Som anhörig till en person med diagnos typ 2 tyckte jag boken var mycket givande och jag vill verkligen rekommendera den.

 6. En lättläst och bra bok
  Otto, 8 november 2023

  Skriven så de är lätt att ta till sig informationen och jag har lärt mig förstå mig själv bättre. Mina anhöriga har också läst den och tyckte den var bra.

Visa alla 6 recensioner