Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart (ljudbok) Spara 29%
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Therése Lindgren
Utgivningsdatum
2024-01-08
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178876372

Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-08

Styckköp

85 119 Du sparar 34 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Går det att leva mer hållbart? Spelar det ens någon roll? Svaret är JA! I den här boken får vi följa Therése Lindgren, en av Sveriges största influencers, i hennes strävan efter att leva ett liv som är mer skonsamt för vår planet. Ingen människa löser ensam klimatkrisen, men det finns många saker du kan göra. Therése delar med sig av sina bästa tips och berättar personligt om de utmaningar hon själv ställs inför. Hon berättar om sina egna erfarenheter - från stora livsförändringar som att bli vegan till vardagsgrubblerier kring om det är värt att betala extra för ekobananer. Boken är ett samarbete med Naturskyddsföreningen som i faktatexter förklarar hur vårt sätt att äta, köpa, resa och bo påverkar ekosystem, biologisk mångfald och klimat.

Pdf på källor - mejla info@bonnieraudio.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Åh så bra!
    -, 10 januari 2024

    Lättläst och tydligt uppdelad i fyra olika avsnitt. Therése har gjort det enkelt och roligt att följa med på hennes resa mot ett mer hållbart sätt att leva. Man blir inspirerad till att själv börja se över sina val och hitta nya lösningar! Naturskyddsföreningen har jättebra faktarutor längs vägen där man får fördjupa sig. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren