Giftmördaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Florence Lovelady (del 2)
Antal sidor
462
Utgivningsdatum
2020-06-17
Förlag
Modernista
Översättare
Åsa Brolin
ISBN
9789178931019
Giftmördaren (e-bok)

Giftmördaren E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-06-17

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra boken om kommissarie Florence Lovelady av Storbritanniens deckardrottning

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

»Sharon Bolton när hon är som bäst. Suveränt välskriven, blodisande underhållning.« The Guardian

Poliskommissarie Florence Lovelady återvänder till småstaden Sabden för att uppfylla ett löfte hon avgett till den döende Larry Glassbrook, en seriemördare hon överlistat och satt i fängelse. Fyra barnskelett har upptäckts nära ett barnhem. Larry har försäkrat Florence om att det inte handlar om några arkeologiska kvarlevor.
Samtidigt är Larrys dotter Cassie Glassbrook - efter beske - det om sin pappas död - nu fri att besöka sin hemstad för att försöka vinna tillbaka sin ungdomskärlek. Cassie är beredd att göra vad som helst för att vinna sin forna pojkvän tillbaka.
När de två kvinnorna återvänder till den stad som nästan tagit deras liv trettio år tidigare, kommer sedan länge begravda hemligheter i dagen. Hemligheter som kan komma att förgöra dem båda.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, hör till Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare och är översatt till ett tiotal språk. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. 2010 erhöll hon The Mary Higgins Clark Award för sin andra roman Awakening. Hon har även nominerats till The CWA Gold Dagger, The Theakstons Old Peculier Prize och The International Thriller Writers Best First Novel Award. Sharon Bolton är i dag bosatt i byn Chiltern Hills utanför Oxford.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sharon Bolton