Ett kallt fall (Enzo Macleod, del 1) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Enzo Macleod (del 1)
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2019-10-09
Förlag
Modernista
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789178931576
Ett kallt fall (Enzo Macleod, del 1) (e-bok)

Ett kallt fall (Enzo Macleod, del 1) E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-10-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Första boken i Peter Mays deckarserie om Enzo Macleod

Paris. Ett urgammalt mysterium. Det är midnatt, en man söker desperat efter fristad och flyr in i en kyrka. Nästa dag blir hans plötsliga försvinnande en riksnyhet i Frankrike.
Vad hände egentligen med Jaques Gaillard? Den briljanta läraren som undervisade några av landets mest begåvade elever på École Nationale d"Administration försvann för tio år sedan. Enzo Macleod, skotsk kriminaltekniker, har gått med på ett vad han inte har råd att förlora: Han ska lösa ett av Frankrikes mest notoriska mord. Till sin hjälp har han modern teknologi, ett bristande tålamod och en ansenlig grad av respektlöshet i förhållande till rättssystemet.
Djupt ner under staden, i katakomberna, gräver Enzo fram ledtrådar - spår som tycks vara avsiktligt utplacerade. I takt med att han närmar sig mördaren blir det alltmer uppenbart att han själv riskerar att bli nästa offer.

PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över fyra miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA. Ett kallt fall är den första boken i Enzo-serien - [The Enzo Files] - om kriminalteknikern Enzo Macleod, som utspelar sig i Frankrike.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett kallt fall (Enzo Macleod, del 1). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grei gåtekrim
    Buster, 12 december 2020

    Dette var en grei gåtekrim. Forfatteren har lang erfaring å skrive bøker. Vil ikke si at det er den mest spennende boken jeg har lest. Ikke type: klarer ikke å legge den fra meg kategori. Men det er en sånn midt på treet bok, som er behagelig å lese. Gode vendinger . Noen høydepunkter, men ikke en høydare.
    Om jeg anbefaler boken? Ja , om man ikke finner noe annet spennende. Nei, om man bedre valg.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter May