Den ädla konsten of not giving a f*ck (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789178934560

Den ädla konsten of not giving a f*ck Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-02

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
VÄRLDSSUCCÉN OM HUR DU FÅR ETT LYCKLIGARE LIV - NU ÖVER 8 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!

Mark Manson presenterar ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: Att bry sig mindre och i stället fokusera på rätt saker är det mest effektiva sättet att leva ett lyckligare liv!
I Den ädla konsten of not giving a f*ck får du mängder av skarpa och underhållande anekdoter som illustrerar vad som gör detta synsätt så omvälvande samt ett stort antal konkreta tips på hur du gör för att ge ditt liv en ny och bättre riktning.

MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk författare bosatt i New York, vars självbetitlade blogg - där han skriver om relationer, livsval och populärpsykologi - har över två miljoner besökare i månaden. Den ädla konsten of not giving a f*ck [The Subtle Art of Not Giving a F*ck] har blivit en internationell succé och redan sålt i otroliga åtta miljoner exemplar.

»En rak och kompromisslös bok full av bra råd som går emot dina vanliga instinkter. En njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med.« Kirkus Reviews
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den ädla konsten of not giving a f*ck. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärt
  -, 25 juli 2023

  De flesta vet det säkert men ibland glöms det bort-förhållningssätt. Vi styr ju själva hur vi vill reagera på händelser och vad som är värt att lägga energi på. Och det stämmer att i slutet dör vi alla - inga undantag. Bra påminnelse om vad som är väsentligt.

 2. Förvirrande
  -, 13 januari 2023

  Jag har hört flera bra recensioner om den här boken men nu när jag väl lyssnar på den fattar jag noll. Det går ifrån att man inte är speciell utan bara någon vanlig nolla för att sedan prata om någon japan som inte fattade att andra världskriget var slut och sköt på filippiner.

 3. Som en välbehövlig käftsmäll
  Lilla O, 23 januari 2021

  Den här boken skulle väldigt många människor må bra av att läsa/lyssna på. Den ger perspektiv, är hoppfull utan att vara överentusiastisk och handlar om det egna ansvaret. Att acceptera att livet inte ser ut som Instagram. Fullständigt bisarr, samtidigt uppfriskande.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mark Manson