När repet brister (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (295.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mimmi Kandler
Utgivningsdatum
2020-07-27
Förlag
Modernista
Översättare
Nils Larsson
ISBN
9789178936670

När repet brister Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-27

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinnare av National Book Awards för BÄSTA KRIMINALROMAN
Nominerad till Man Booker Prize


»Den bästa kriminalroman jag läst på väldigt länge.« Val Mcdermid

»En stilsäker thriller. Belinda Bauers kriminalromaner är något utöver det vanliga.« Johannas deckarhörna

Hon är inte ensam...
men kommer att önska att hon var det

»Nu är det Jack som bestämmer«, sa deras mamma innan hon gick för att hämta hjälp. »Jag är strax tillbaka.« Elvaårige Jack och hans två systrar sitter kvar i den kvalmiga bilen, där de småbråkar och gnäller och leker Ett skepp kommer lastat medan de väntar på sin mamma. Men deras mamma kommer inte tillbaka. Aldrig någonsin. Och Jacks och hans systrars liv förändras för all framtid.
Tre år senare vaknar den gravida Catherine While med en otäck känsla av att någon befinner sig i huset. Kort därefter hör hon ett ljud som bekräftar hennes misstankar. Catherine lyckas skrämma bort inkräktaren, men när hon återvänder till sovrummet väntar en obehaglig överraskning vid hennes säng. En kniv och ett kort meddelande: »Jag kunde ha dödat dig.«
Mot bättre vetande väljer Catherine att inte polisanmäla inbrottet och hon berättar inte heller om det för sin man. Catherine blir inte kvitt oroskänslan, men har ingen aning om att hon nu dragits in i en historia som tog sin början en varm augustidag för tre år sedan, då en pojke och hans två systrar såg sin mamma för sista gången.

BELINDA BAUER växte upp i England och Sydafrika. Hennes debutroman, Mörk jord, belönades med deckarvärldens mest prestigefyllda pris, The CWA Gold Dagger. Hon har även belönats med The Dagger in the Library för sitt samlade författarskap. I Sverige har Belinda Bauer nominerats fyra gånger till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. Hennes böcker har översatts till över tjugo språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När repet brister. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig och omständig
    Barbro , 22 april 2022

    Köpte boken efter de recensioner som finns. Jag är tyvärr besviken, handlingen är seg, omständig och beskrivningarna på människor så onödigt detaljerade att i alla fall jag tappade intresset. Boken är vare sig spännande eller intressant.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Belinda Bauer