Himlen ska gråta blod (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Even Stubberud (del 1)
Antal sidor
422
Utgivningsdatum
2020-12-30
Förlag
Modernista
Översättare
Sabina Söderlund
ISBN
9789178937974
Himlen ska gråta blod (e-bok)

Himlen ska gråta blod E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-12-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hyllad och Riverton-nominerad norsk thrillerdebut

Den cancersjuke före detta elitsoldaten Even Stubberud ger sig ut på det som är tänkt att vara hans sista uppdrag: Ett förhållandevis rutinmässigt eskorterande av en terrorist till Somalia.
Men flyget från Oslo blir kapat och terroristen fritagen. Kaos uppstår på planet. Och den enda som skulle kunna rädda de 245 passagerarna är en obeväpnad, sjuk man utan flygerfarenhet.
Himlen ska gråta blod är en andlöst spännande thriller om en katastrofal nödsituation.

SIGBJÖRN MOSTUE är en norsk författare. Himlen ska gråta blod är hans första, redan hyllade thriller och den första boken i en serie om den före detta elitsoldaten Even Stubberud. Boken är nominerad till det norska Rivertonpriset i kategorin Årets bästa kriminalroman och filmrättigheterna såldes redan på manusstadiet, med den norske Hollywood-regissören Tommy Wirkola som tilltänkt regissör.

»Tidernas adrenalinkick! Att detta ska bli film är lika självklart som att Da Vinci-koden blev det.« Geir Tangen

»Himlen ska gråta blod spinner effektivt vidare på det lilla styng av obehag vi väl alla känner när vi fäster säkerhetsbältet och gör oss klara för takeoff.« Aftenposten, Norge
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Himlen ska gråta blod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 10 november 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Himlen ska gråta blod är den norska författaren Sigbjørn Mostues thrillerdebut. Det är den första delen i en planerad bokserie om den före detta elitsoldaten Even Stubberud. Läste att det förmodligen ska göras film eller serie av boken, och det passar den nog väldigt bra till, för det kändes som om jag var i en actionfilm när jag läste boken. Väldigt högt tempo i boken, som är mycket spännande. Plus att det är lite humor i den. Mycket lättläst och jag hade ... Läs hela recensionen

 2. Rasande bra!
  Anne Elisabeth Nylander (Knivsta), 31 juli 2021

  Fantastisk! Detta är bland de bästa böcker jag någonsin har läst. Den håller en på tårna med näst intill olidlig spänning och tidvis svart, underbart sarkastisk humor. I mina ögon en proffsig bok med fakta som stämmer med verkligheten. Så bra! Väntar som aldrig förr efter nästa bok av denna författare!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sigbjörn Mostue

 • Tyst savann

  Sigbjörn Mostue

  Uppföljaren till den internationella succén Himlen ska gråta blod »I en skickligt upplagd intrig blir dagspolitik och kampen mot skövlad natur en alldeles utmärkt politisk thriller.« Liv Beckström, Liv tycker » Tyst savann är en intensivt spännand...