Svart sommar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Washington Poe (del 2)
Antal sidor
409
Utgivningsdatum
2021-05-17
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789178938117
Svart sommar (e-bok)

Svart sommar E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-05-17

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra boken om Washington Poe

»M. W. Craven är lysande på att skapa stämning.« Lotta Olsson, DN

»Svart sommar har årets bästa kriminalintrig.« Morning Star

»En brutal, rafflande bladvändare.« The Sun

»Uppslukande« Mick Herron

Jared Keaton avtjänar en livstids fängelsedom för mordet på sin egen dotter, Elizabeth. Keaton är före detta stjärnkock, charmig och karismatisk - och en psykopat. Elizabeths kropp återfanns aldrig och Jack Keaton dömdes främst på kriminalkommissarie Washington Poes vittnesmål.
När en ung kvinna stapplar in på en ensligt belägen polisstation med oemotsägliga bevis på att hon är Elizabeth Keaton, hamnar Poe därför i fel ände av en brottsutredning något som kan komma att kosta honom mycket mer än hans karriär. Med hjälp av den enda person han litar på, den lysande men socialt taffliga Tilly Bradshaw, måste han besvara den verkligt ofrånkomliga frågan: Hur kan en människa vara samtidigt levande och död? Så försvinner Elizabeth igen, lika plötsligt som hon dök upp. Och samtliga spår i utredningen leder tillbaka till Washington Poe...

M. W. CRAVEN är en hyllad brittisk kriminalförfattare, vars debut Brännaren tilldelades 2019 års CWA Gold Dagger Award och blev en succé även i Sverige. Svart sommar är hans andra kriminalroman och den andra boken i serien om kriminalkommissarie Washington Poe.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svart sommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Washington
    -, 17 augusti 2022

    Craven låter Poe och Bradshaw lösa ytterligare ett intressant och klurigt fall. Inte riktigt så bra som Brännaren men utklassar många författare som försöker sig på deckargenren. Dessutom levande landskapsbilder som gör att man vill besöka Cumbria.

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 11 september 2021

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Svart sommar är den andra boken som jag läser av den brittiske författaren M. W. Craven. Jag har tidigare läst författarens debutbok, Brännaren, och jag tyckte att den var mycket bra. Så jag hade förstås höga förväntningar på den här fristående uppföljaren, Svart sommar. Men förväntningarna infriades, för även den här boken var mycket bra. Spännande, välskriven, otäck, oförutsägbar, härliga karaktärer, och fina miljöskildringar. Så jag kan varmt rekommender... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av M W Craven