Brännaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Washington Poe (del 1)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2021-01-05
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789178939336

Brännaren Ljudbok

(48 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-05

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VINNARE AV GOLD DAGGER AWARD


»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« Lotta Olsson, DN, väljer årets bästa deckare»En väldigt spännande start på vad som ser ut att bli en lysande serie.« Mick Herron, författare till Slough House-serienEn seriemördare bränner människor levande vid de förhistoriska stencirklarna i Storbritanniens Lake District. Han lämnar inga ledtrådar efter sig, och polisen är hjälplös.

När hans namn hittas inristat i de förbrända resterna av det tredje offret tas den avstängde kommissarie Washington Poe tillbaka i tjänsten och kastas in i en utredning som han inte vill ha något med att göra. Han paras motvilligt ihop med den lysande men socialt tafatta civila utredaren Tilly Bradshaw och det omaka paret upptäcker ett spår som enbart var menat för Poe.

I takt med att antalet offer ökar börjar Washington Poe inse att mycket mer står på spel för honom personligen i fallet än vad han kunnat föreställa sig...

M. W. CRAVEN är en brittisk kriminalförfattare. Som sextonåring rymde han hemifrån och gick med i armén, ägnade sedan tio år åt att göra långresor runt om i världen och tog därefter en examen i socialt arbete med inriktning på kriminologi och drogmissbruk. Sexton år senare bestämde han sig för att börja skriva på heltid. Brännaren, M. W. Cravens första kriminalroman, tilldelades 2019 års CWA Gold Dagger Award.

»Mörk, vass och fängslande.« Peter James

»En fullträff. Ruggigt spännande och obehaglig.« En annan Annika
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Brännaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superbra
  AnnaLotta (Uppsala), 21 januari 2024

  Jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken. Jag lyssnade på den i ett streck som tur var hade gjort illa benet annars vet jag inte Hur jag hade hunnit

 2. Superspännande!
  -, 13 januari 2024

  Superbra uppläsare och bra kvalité! Spännande deckare - härliga karaktärer, otäck seriemördare, oväntade händelser. Mycket bra!

 3. Bästa på länge!
  -, 1 maj 2023

  En klar femma. Rekommenderas varmt. Som sagt var en klar femma.

 4. Väldigt dåligt ljud och mindre bra inläsare
  PER LINDAHL, 24 januari 2022

  Min kommentar gäller inte själva boken utan endast ljudboken eftersom ljudet är väldigt dåligt (endast 64 kbit/s).
  Dessutom att jag har väldigt "svårt" för upppläsaren Niklas Engdahl eftersom han har en väldigt gnällig röst men kanske beror det mest på den dåliga ljudkvaliten?
  Tyvärr så klarade jag inte av att lyssna mer än början på ljudboken så vet inte om boken är bra eller inte.
  Slutsats: Köp inte ljudboken!

 5. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 januari 2021

  M. W. Craven - Brännaren - Betyg: 5 av 5. 📚 Brännaren är den brittiske författaren M.W. Cravens första kriminalroman. Och det var verkligen en bra debut i den genren. Boken är väldigt välskriven, mycket spännande, har härliga karaktärer, är riktigt otäck, och inte ett dugg förutsägbar. Jag rekommenderar boken varmt till alla deckarälskare, och ser fram emot hans andra roman, som kommer i maj.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av M W Craven