Den andra kvinnan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nadja Mirmiran
Utgivningsdatum
2021-01-18
Förlag
Modernista
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789178939459

Den andra kvinnan Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-18

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hon är inte den du tror att hon är...

»En djävulskt smart katt-och-råtta-thriller.« New York Times

»Briljant och nervkittlande. Jag älskade den.« Gilly Macmillan

»Knivskarp thriller med mästerliga vändningar.« Karin Slaughter

Vanessa Thompson har blivit lämnad för en yngre kvinna av sin make Richard. Han är nu förlovad med Nellie, och Vanessa är svartsjuk och besatt av sin ersättare. Och av tanken på att till varje pris stoppa deras giftermål.
I alla fall är det så det verkar.
Den andra kvinnan är en isande thriller som skildrar de komplexa hemligheterna i vad som på ytan varit ett avundsvärt äktenskap - och hur farligt det kan vara att ignorera sanningen i kärlekens namn.

Sarah Pekkanen har tidigare skrivit sju bästsäljande romaner på egen hand. Den andra kvinnan [The Wife Between Us, 2018], hennes thrillerdebut tillsammans med Greer Hendricks, blev en omedelbar New York Times Bestseller när den släpptes och den har också valts till en av årets mest oumbärliga böcker av Wall Street Journal och Glamour.

Greer Hendricks är en amerikansk författare och journalist. Under två decennier var hon förlagsredaktör på Simon & Schuster. Innan dess arbetade hon på tidskriften Allure och tog en masterexamen i journalistik på Columbia University.

»En av de böcker du bara måste läsa i år.« Wall Street Journal
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den andra kvinnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken är bra men...
    Lisa, 21 januari 2023

    ...uppläsningen är katastrofal!
    Boken är smart och spännande och mitt betyg hade sannolikt hamnat på en 4a om jag hade läst boken, då hade den varit en bladvändare. Men nu får jag "läsa om" texten i huvudet under tiden jag lyssnar för Nadja Mirmiran har ett mycket märkligt sätt att betona ord i meningarna. Hon trycker på obetydliga ord och bisatser (t.ex. "hon lyfte ARMEN över huvudet") vilket ofta blir oerhört förvirrande och ibland obegripligt. Andra uppläsare kan också halka till iblan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna