I hennes majestäts hemliga tjänst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (289.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
James Bond (del 3)
Inläsare
Duncan Green
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Modernista
Översättare
Sven Granath
ISBN
9789178939596

I hennes majestäts hemliga tjänst Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Böckerna om James Bond, världens mest berömda & älskade hemliga agent!

I efterdyningarna av »Operation Thunderball« har spåren efter Ernst Stavro Blofeld - ledare för terrororganisationen SPEKTRUM och tillika James Bonds ärkefiende - kallnat. Och det har även agent 007:s känslor för sitt jobb.
Det enda som väcka hans passion till liv igen är Contessa Teresa "Tracy" di Vicenzo, en problemtyngd kvinna som delar hans smak för vågspel och snabba bilar. Hon är dotter till den mäktiga ledaren för ett europeiskt brottssyndikat, och hennes pappa tror att ett giftermål med Bond kan vara lösningen på alla hennes problem. Bond är inte redo att slå sig till ro, men faller snart för den karismatiska Tracy.
Efter att ha spårat SPEKTRUM till ett tillhåll i de schweiziska alperna avslöjar Bond detaljerna i Blofelds senaste komplott: en plan för biologisk krigföring mer storartad än någonsin tidigare. Bond måste än en gång rädda världen - och överleva Blofelds sista, mycket personliga, hämndakt.
I hennes majestäts hemliga tjänst från 1963 är den elfte romanen i serien om den hemliga agenten James Bond.

IAN FLEMING [1908-1964] var en brittisk författare och journalist. Efter att ha tjänstgjort som underrättelseofficer under andra världskriget skapade Fleming sin legendariska romangestalt James Bond. Romanerna om Bond har sålts i hundra miljoner exemplar och filmatiserats otaliga gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ian Fleming