Kaknäs sista band och andra zonsagor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Storyside
ISBN
9789178977918

Kaknäs sista band och andra zonsagor Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
HALLÅ DÄR NERE! Undergången kom. Stockholm är i ruiner och de få människor som finns kvar kämpar för att överleva. Över ruinerna reser sig ännu Kaknästornet som fortfarande sänder dagliga nyheter. För någon där uppe ser dem där nere. Och pratar om en bättre framtid. Kaknäs sista band är en samling noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen. Vi möter de överlevande: skrotletare från Dieselverkstaden, rövarhövdingar från Blackeberg och köpmän från Kungsholmen. Alla försöker de skapa en ny värld. Alla lyssnar de på Kaknäs sändningar. Det är gripande, spännande och rörande. Anders Fager är en av Sveriges ledande skräckförfattare. Nu lämnar han det samtida Stockholm han befolkat med hemliga sällskap och monster och ger sig in i en framtid full av spännande öden och karaktärer. Kaknäs sista band är postapokalyps som utspelar sig i samma mörka framtid som rollspelet Mutant: År Noll. Katastrofen har kommit till din gata. Hur ser det ut där efter katastrofen? Vilka överlevde? Vad säger Kaknäs till dig?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kaknäs sista band och andra zonsagor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra inläst, dåligt klippt
    -, 18 mars 2021

    Bra bok och en bra inläsare. Dock störs man av de markant olika inläsningarna (låter ibland som någon helt annan läser) som är ihopklippta med dåliga övergångar som flera gånger inte matchar i tid utan ger riktigt irriterande upprepningar.

  2. Hårdkokt och fängslande
    Johannes Lindman, 17 mars 2021

    Boken fångar en apokalystisk stämmning, mystiken växer för varje essä och precis när varje gåta närmar sig sin upplösning får du spinna vidare i fantasin vilket gör att boken räcker länge och hänger kvar länge, som ett gott lagrat vin. Ger mersmak till mer rollspelande i Muntantvärlden.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Fager