Den goda fen E4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mälarstallet (del 4)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2019-10-08
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010461

Den goda fen E4 Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-08

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hästen i skogen. Först förstår inte Agneta vad det är hon hör. Ett plågat läte någonstans ute i mörkret. Snart möts hon av minnena från ungdomen: friheten, stallgemenskapen - och olyckan som satte stopp för allt. I en annan ände av grönområdet är Sylvia förtvivlad. Hon har nyss förverkligat drömmen och köpt en egen islandshäst. Men allt håller på att glida henne ur händerna. Och nu är hästen försvunnen. Inger Frimanssons "Den goda fen" är en nära berättelse om ensamhet och vänskap och om att våga trotsa sina egna rädslor. Och framförallt: om friheten i att rida, kärleken till de stora djuren. Det här är avsnitt 4 av 5 i följetongen "Den goda fen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den goda fen E4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ljuvlig läsning för en hästälskare
    Kaffeläsaren, 8 oktober 2019

    Den goda fen handlar om Sylvia som i vuxen ålder köpt sig en egen islandshäst. Hästen (Álfkona) verkade perfekt vid provridningen men väl hemma visar hon en annan sida. En dag tappar Sylivia Álfkona och hästen sticker till skogs. Hon hittas av Agneta som var en riktigt hästtjej som ung innan en olycka skrämde henne.
    För mig som inbiten hästnörd är det ren njutning att lyssna på denna berättelse där hästar har så stor del i berättelsen. Berättelsen är en kortroman med totalt två och en ha... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Inger Frimansson