Eliminerad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nick Johansson och Klara Pil (del 7)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-06-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179030940

Eliminerad Ljudbok

(72 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nick Johansson och Klara Pil, del 7.

Det är sommar, rejält varmt och solen gassar över Stockholm. På en restaurang precis vid vattnet på Kungsholmen sitter människor och skålar och skrålar. Plötsligt reser sig någon upp, sedan flera. Anledningen är en syn de sent ska glömma: Ute på Riddarfjärden guppar en uppblåsbar flamingo som sakta närmar sig restaurangen - och när den kommer riktigt nära hörs panikslagna skrik och någon kräks rakt ut. Flamingon har nämligen en ohygglig last. Fastsurrad vid den är en naken man. En man utan huvud ... Nick Johansson och Klara Pil vid Stockholmspolisen får hand om utredningen, som snabbt växer och blir allt obehagligare. Som om inte det vore nog tvingas de på det privata planet se på när en gemensam vän gifter sig med en kollega till dem, en man de av olika anledningar innerligt avskyr. Medan hettan ligger som ett lock över staden jobbar Nick och Klara stenhårt för att förhindra att fler än den huvudlöse mannen går en lika våldsam och makaber död till mötes.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eliminerad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt okej men inte mer
    - (Stockholm), 21 augusti 2023

    Mycket upprepningar. Hela serien kunde vara en bok bara om författaren inte upprepade allt minst två gånger i varje bok! Ganska störande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg