Trasig: En sann historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2020-03-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031053

Trasig: En sann historia Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-03

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Under hela sin barndom blev Shy Keenan systematiskt våldtagen av sin styvfar, och hennes mor misshandlade henne så svårt att hon hade nedsatt hörsel och syn den dag hon började skolan. Vid 10 års ålder var hon nära att dödas av en grupp pedofiler som hon blivit såld till.

I vuxen ålder beslutade sig Shy för att berätta sanningen och få de skyldiga ställda inför rätta. Tillslut dömdes både styvfadern och några av hans medhjälpare till långa fängelsestraff - inte bara för vad de gjort mot Shy utan även mot andra barn.

På ett självutlämnande sätt berättar Shy om sina fruktansvärda upplevelser. Men hon uppvisar även en styrka att trots allt överleva och vända smärtan till något positivt som kan hjälpa andra i liknande situation. Efter flera år av fysisk och psykisk misshandel startade hon, tillsammans med Sara Payne, föreningen Phoenix Survivors. Med outtröttlig styrka har de kämpat för barnens rättigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trasig: En sann historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5 stjärnor
    -, 12 mars 2022

    Väldigt inlevelsefull bok. Man ville bara forsätta lyssna. Väldigt tragiskt vad dem utsatta fått gå igenom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shy Keenan