Mitt sanna jag: Från medberoende till frihet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2020-07-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031275

Mitt sanna jag: Från medberoende till frihet Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Många går igenom livet per autopilot. Lever inte, finns bara till. Jag var en av dem.

Utåt sett verkade jag lycklig och framgångsrik, men inombords var jag ensam och tom. Jag kämpande hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. Jag jagade prestationer, maktpositioner och statussymboler för att nå framgång och bli betraktad som "lyckad" i andras ögon.
De hårda kraven jag ställde på mig själv ledde till ätstörningar, hög stressnivå och total utmattning. Det var först när min mamma dog efter nio års kamp mot cancer som jag vågade stanna upp och konfrontera det jag flytt ifrån i hela mitt liv: mig själv.

Genom utbildning och samtalsterapi kunde jag äntligen frigöra mig från mitt medberoende, som låg till grund för min ohälsa, och finna mitt sanna jag. Jag kunde läka mig inifrån och ut och börja leva mitt liv fullt ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt sanna jag: Från medberoende till frihet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Önskat att jag läst denna som tonåring¿
    Gunilla, 14 april 2024

    Lätt, klar, tydlig information och kunskap som relaterar både till män och kvinnor. Inte så lång att lyssna eller läsa på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Albo

  • Healing Your Inner Child

    Caroline Albo

    Many people go through life by autopilot. They do not live, they only exist. I was one of them. Outwardly, I seemed happy and successful, but on the inside I was alone and very insecure. I fought hard for external validation and the approval of ot...