Yolanda: Gör vad ni vill, men döda henne inte! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2020-07-06
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031381
Yolanda: Gör vad ni vill, men döda henne inte! (ljudbok)

Yolanda: Gör vad ni vill, men döda henne inte! Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under tjugo år var Yolanda dagligen utsatt för skräckvälde, smärta och förnedring. Redan som liten flicka började hennes mor, far och bror att misshandla och utnyttja henne sexuellt på de mest avskyvärda sätt.

Från tolvårsåldern har hon dagligen tvingats delta i våldsamma orgier. Hennes egen mor värvade kunder, och det enkla och klara budskapet modern delgav de mest sadistiska kunderna var: "Gör vad ni vill, men döda henne inte".

När Yolanda äntligen tog sig ur det nät som hennes plågoandar spunnit kring henne kunde föräldrarna och brodern dömas till fängelsestraff.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Yolanda: Gör vad ni vill, men döda henne inte!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok man aldrig glömmer.
  -, 1 augusti 2021

  Det absolut värsta biografi jag har läst/hört. Man tror knappt sina öron emellanåt. Jag hoppas innerligt att samhället blir bättre på att fånga upp och hjälpa dessa personer och att förövare får rätt straff.

 2. Samhällets blindhet
  - (Lerum), 17 november 2020

  Ett öde så ofattbart otäckt att boken framkallande illamående och mardrömmar lång tid efter den konsumerats. Förövare finns i alla samhällsskikt, men vi ser inte igenom deras välpolerade yttre och myndigheterna har svårt att tro på offrens utsagor. Den drabbades mor leder tortyren, får människor att klippa fingrarna av nyfödda, att mörda, tortera och våldta. Fadern, syskonen, grannar och poliser deltar i de ofattbara gärningarna. Det här är en bok som måste läsas av alla.

 3. Ofattbart är ordet
  -, 13 september 2020

  Jag kan inte tro det jag hör, ofattbart att det finns monster som dessa människor i vår värld. Hur kan det få ske? Hade svårt att lyssna vidare men tog mig igenom. Finns inget straff som är tillräckligt för odjur som denna mamma! pappa, bror och många fler - människor som genom sitt yrke borde vara goda människor - skam!!

 4. Finner inte ord säger bara läs den.
  Pia, 6 september 2020

  Välskriven gick helt in i själ o hjärta o har fått en ny insikt o förståelse, en bok alla borde läsa.

 5. Magstarkt
  Caroline , 29 juli 2020

  Denna bok var mer än vad jag klarade av, ändå är jag ganska härdad. Ändock är det kanske viktigt att veta och inte stoppa huvudet i sanden för att detta verkligen har, och fortfarande existerar!

 6. Vet ej vad jag ska säga
  -, 29 juli 2020

  En hemsk berättelse. Den rörde mig till tårar kände att jag skulle aldrig klarat av den smärta o det vidriga våld denna tjej gjort. Hade jag träffat dem som gjort detta hade jag tagit lagen i egna händer..

 7. Fruktansvärt
  Mona, 22 juli 2020

  Det finns ingen botten för människors ondska!Fruktansvärt att människor kan utsätta barn för sådana grymheter!

Visa alla 7 recensioner