Ljusblåa dagar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Blommemåla (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-07-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031466

Ljusblåa dagar Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Del 1: Blommemåla.

Efter ett kraschat förhållande förlorar Jenny kontakten med sin bonusdotter och lovar att aldrig mer involvera sig med en man som har barn. Sommaren ska hon tillbringa i en lånad stuga i Blekinge och enbart ägna sig åt sitt bokmanus, hundpromenader och kanske ett eller annat dopp i havet.

Efter exfruns otrohet vägrar Martin släppa in någon ny kvinna i sitt liv och lägger all sin tid på den fyraåriga dottern. Hans godmodige golden retriever räcker mer än väl som sällskap de barnfria veckorna. Martin ser fram emot en avkopplande sommar i sitt semesterparadis i Blommemåla.

Alla varningsklockor ringer när Jenny och Martin möts, ändå dras de till varandra. Ingen av dem är beredd att låta spirande känslor äventyra den trygga tillvaron, men ödet visar sig visst ha andra planer ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ljusblåa dagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  -, 6 augusti 2020

  Helt underbar och ljuvlig!! Jag kunde inte slita mig. Sträckläste den.

 2. Romantisk och lättsam feelgood
  millimys_books (Veberöd), 21 juli 2020

  En romantisk feelgood som innehåller alla de där inslagen för att jag som läsare ska kunna drömma mig bort en stund.
  Småflinar lite när jag tänker tillbaka på de roliga tokigheterna som lockar fram mina skratt med jämna mellanrum. Små "moments" som gjorde att jag oundvikligen skrattade rakt ut, så du måste lyssna nu -svårt att återge det roliga..
  Boken handlar hursomhelst om Jenny som lånar en stuga i Blekinge över sommaren för att skriva sitt bokmanus. Sen uppstår en sommarflirt med... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Alemo