Blodshämnd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Rexhed (del 1)
Inläsare
Carl Jacobson
Utgivningsdatum
2020-08-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179032074

Blodshämnd Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-03

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1: Harry Rexhed.

En kvällstidning vill vässa sin artikelserie om våld och mord. I en enkät i tidningen ställer man därför frågan: "Vem skulle du vilja ha ihjäl?". När svaren visar sig bli både många och obehagliga tas ett beslut om att aldrig publicera vare sig svar eller annat som har med den ogenomtänkta enkätfrågan att göra. Därefter försvinner de inskickade svaren från redaktionen.
En kort tid senare hittas en man död i ett kontorsområde i Sollentuna. Hans ansikte har blivit inslaget med ett slagträ. Ett andra offer hittas kort därefter dränkt med tyngder i centrala Örebro.
En nybildad grupp inom NOA med kriminalkommissarie Harry Rexhed i spetsen får fallen på sitt bord. Det enda samband de hittar är att offren själva i sin tur begått fruktansvärda brott. Så hur ska de komma ifatt mördaren som hela tiden ligger steget före, med endast ondskan själv som tydlig ledtråd?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodshämnd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Makalöst bra
    -, 21 mars 2023

    Fantastisk story, otrolig spänning hela tiden - fart och fläkt stupalöst. KAN bara bli FULL POTT!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Börjesson