Den yttersta rättvisan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Suzanne Eriks (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2020-05-19
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179032326

Den yttersta rättvisan Ljudbok

(148 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Del 2: Suzanne Eriks.


Domaren Suzanne Eriks förnekar sig inte. Den rättvisa hon inte kan skipa i hovrätten ordnar hon på fritiden, fortfarande genom att tvinga väninnan, prästen Jessica, att hjälpa henne.
Men Jessicas ångest och tvekan växer sig allt starkare, inte minst sedan de mördat två poliser. Hon vill lägga det vidriga bakom sig och bilda familj med sin nya kärlek Anders.
Suzanne ser hotet mot deras gemensamma aktioner och måste än en gång överväga vad hon ska göra med väninnan. Och när det gäller att städa undan oönskade människor blir Suzanne allt mer otålig och dessutom slarvig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den yttersta rättvisan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Återbruk
  -, 30 april 2023

  Exakt samma upplägg som serien om Silfverbielke som börjar med Grannen. Tröttsamt eftersom allt redan är skrivet. Tröttnade efter 2:a boken.

 2. Ok och spännande
  -, 3 september 2021

  Otäck och bra men del 1 var bättre. Att två kvinnliga mördare, med yrken som innebor makt, lär känna varandra är en ryslig historia. Makt, vanmakt, vansinne, psykopati skrivet ur ett otäckt "normaliserat" perspektiv är briljant.

 3. Bra o annorlunda!
  -, 22 februari 2021

  Gillar verkligen dessa två böcker om psykopat domaren med sin pappa prästväninna som tar lagen i egna händer, något som de flesta nog velat göra någon gång i sitt liv !

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Dag Öhrlund